Neler Yeni

Dominos Jambon ne jambonu?

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Pizza sipariş edeceğim ve sipariş ettiğim çeşitte jambon var. Daha önce de bu çeşitten alıyordum ve her seferinde jambonu kaldırıyordum. Şimdi tekrar sipariş edeceğim ve aklımd takılı kalan bir şey var. Bu jambon dana jambonu mu? Bildiğim kadarıyla dana ve tavuk jambonlarında bir sıkıntı olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Pizza sipariş edeceğim ve sipariş ettiğim çeşitte jambon var. Daha önce de bu çeşitten alıyordum ve her seferinde jambonu kaldırıyordum. Şimdi tekrar sipariş edeceğim ve aklımd takılı kalan bir şey var. Bu jambon dana jambonu mu? Bildiğim kadarıyla dana ve tavuk jambonlarında bir sıkıntı olmuyor.
Dana veya tavuktur fakat dana ve tavuk jambonlarında bir sıkıntı olmuyordan kastın ne onu anlamadım

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dana veya tavuktur fakat dana ve tavuk jambonlarında bir sıkıntı olmuyordan kastın ne onu anlamadım
Müslümanlar için bir sıkıntı olmuyor. Normal jambon domuz etinden yapılıyor ve domuz eti de İslam dininde yasaklanmış bir şey. Danadan ve tavuktan da jambon yapılabiliyor ve bunlarda İslam dinine göre helal. O yüzden sıkıntı olmuyor anlamında söyledim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
Tavuk. Önceden full etdi diye hatırlıyorum fakat inanılmaz kalitesiz olmuş. Yiyince kağıt gibi, yapay et tadı gibi geliyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,173
İsim
Diyarhan
Tavuk Hindi ürünüdür. Müslüman ülkelerde domuz etini kurumsal firmalar kullanamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Müslümanlar için bir sıkıntı olmuyor. Normal jambon domuz etinden yapılıyor ve domuz eti de İslam dininde yasaklanmış bir şey. Danadan ve tavuktan da jambon yapılabiliyor ve bunlarda İslam dinine göre helal. O yüzden sıkıntı olmuyor anlamında söyledim.
At eti eşşek eti olma ihtimali daha yüksek bu ülkede at olsa herkes aa at etiymiş daha almayalım der geçer domuz olsa yeşil takkeliler sokağa iner trnin gariplikleri işte

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tavuktur muhtemelen. Dominos'un et ürünleri gerçekten kalitesiz.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavuktur muhtemelen. Dominos'un et ürünleri gerçekten kalitesiz.
sordum 2 gün öncesine kadar domuz jambonu kullanıyorduk şimdi tavuğa geçtik dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

At eti eşşek eti olma ihtimali daha yüksek bu ülkede at olsa herkes aa at etiymiş daha almayalım der geçer domuz olsa yeşil takkeliler sokağa iner trnin gariplikleri işte
At etine, eşşek etin, daha çok almalıyım diyen birisi olacağını düşünmüyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sordum 2 gün öncesine kadar domuz jambonu kullanıyorduk şimdi tavuğa geçtik dediler.

Türkiye'de domuz kullanacaklarını hiç sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras

Doksanlı yıllardan itibaren yapılan haberlere çıkan gazetelere bakarsan kimsenin ortalığı ayağa kaldırmadığını görürsün yüzlerce haber mevcut birde galiba daha x markayı x ürünü almayayım manasında yazdım daha çok almalıyım yazmışsın sen ya yanlış yazdın yada yanlış anladın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,259
Son üye
rahmandogan
Top Bottom