Forumlarda üyelik silme özelliği bulunmamaktadır.
Teşekkür ederim bilgilendirme içinForumlarda üyelik silme özelliği bulunmamaktadır.
Technopat'ta vardı hatta ben oradaki üyeliği çoktan silmiştim bileForumlarda üyelik silme özelliği bulunmamaktadır.
Bu forumda*Forumlarda üyelik silme özelliği bulunmamaktadır.
Hayır üyeliğinizi silmediniz, sadece anonim hale getirdiniz. Aynısı burada da isim değişikliği ve profil fotoğrafını kaldırarak yapılabilir. Forumlarda hesap silme özelliği yoktur. Sadece bazı forumlarda anonim hale getirme özelliği vardır.Technopat'ta vardı hatta ben oradaki üyeliği çoktan silmiştim bile
Hesabın bulunduğu mail e yeni donanim arsiv hesabi acacaktim.Niye öyle bir şeye gerek duyuyorsun ki girmeyeceksen kullanmayacaksan dursun kenarda işte ne zararı var
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerHayır üyeliğinizi silmediniz, sadece anonim hale getirdiniz. Aynısı burada da isim değişikliği ve profil fotoğrafını kaldırarak yapılabilir. Forumlarda hesap silme özelliği yoktur. Sadece bazı forumlarda anonim hale getirme özelliği vardır.
neden hesap silme özelliği yoktur?Hayır üyeliğinizi silmediniz, sadece anonim hale getirdiniz. Aynısı burada da isim değişikliği ve profil fotoğrafını kaldırarak yapılabilir. Forumlarda hesap silme özelliği yoktur. Sadece bazı forumlarda anonim hale getirme özelliği vardır.
Hesabınızı sildiğiniz zaman sizin yardımcı olduğunuz konular tamamen çöp oluyor, konular tek tek ayıklanıp silinemeyeceğine göre ve en nihayetinde forumlar o konularda arşiv niyeti gördüğünden üyelik silme işlemi bu arşivi tamamen çöp eder.neden hesap silme özelliği yoktur?
Aynı mail e yeni hesap açacaktımNeden silmek istiyorsunuz?