İçeriklerimi Nasıl Silerim

Reaksiyon skoru
111
Bu forumda açtığım önceki forumlarımı destek taleplerimi vs. nasıl silebilirim.

Buraya yazdığın her şey sitenin malı artık. Silemezsin. İlla sileceğim dersen de haklı gerekçelerine avukat aracılığıyla savcılığa müracat etmen gerekir.

Bu forumunda bu yanı cidden çok kötü saçma ya cevap yazarken konu açarken 10 defa düşüncek insan sonradan pişman olurmuyum olmazmıyım gerçi pişman olacak hiç bi şey yokta içine sinmez sonradan açtın konu verdin cevap

Bu forumda açtığım önceki forumlarımı destek taleplerimi vs. nasıl silebilirim.
Silemezsin en mantiklisi kendini anonimlestirmek. Ismini rastgele bir seyler yap profilini falan herseyi gizliye al. Ki katiliyorum arkadaslara bence de bu foruma da hesabi silme ozelligi gelmeli. Silmeden kastim ayni yesil forumdaki gibi bir olay. Isim falan hic birsey belli degil ama yazdiklarin kaliyor bu sayede kimin yazdigi anlasilmiyor. Zaten komple mesajlarin silinmesi de asiri mantiksiz olur cunku bir konuda yardim almis ya da yardim etmis olabilirsin bu sonradan o konuyu okuyan insanlara yardimci olabilir.

Ayrica onceki isimlerini de silmeni tavsiye ederim halen daha gozukuyor su an mesela.

Nasıl ne alaka? Mahkeme yoluyla kaldırabilirsin yazdıklarını. Mahkeme çıkan sonucu sana verir, sen de site yöneticisine gönderirsin.
bu kadar basit bir şey kim neden mahkemeye başvursun ki komik ve saçma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,022
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo
Geri