Beullu Bell
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Razer, steelseries görmek isterdik be abi...
Aynen altına imzamı atıyorum, genel olarak ürünler iyi. Aoc 240hz olanı kendim kullanıyorum 2-3 aydır fiyatını aktif takip ediyorum o pek indirimde değil ancak o fiyatta bence en iyi seçenek o.Monitörler hariç düşük bütçesi olanlar için iyi bir indirim bence bu zamanda kur , enflasyon ve fırsatçılar bu kadar fazlayken dar bütçeler için iyi bir indirim. Herkes Razer vs bekliyordu herhalde lakin yeri geldi onlarda oldu . Zaten her zaman herkesi memnun etmek mümkün değil . Yeri ve zamanı gelir tekrar yüksek bütçelere güzel indirimler yapılır ama bazı toxic yorumlar görüyorum arkadaşlar yani bunun için birbirimizi kırmaya hiç gerek yok . Sağlıcakla kalın.
Reis ney hayal kırıklığı ben anlamadım:/ Bu arada hayal kırıklığı diyen herkes ceza almışBüyük hayal kırıklığı.
Videoyu bile izlemedim.
Şimdi abim... Şöyle bir şey var güzel 500 tl en 200'e düşmüş bir klavye az buz bir indirim yok ortada ama videonda kenin de söylüyorsun bu klavye zaten o parayı hak eden bir klavye değil...200 liralık oyuncu klavyesi ve 50 liralık mouse ve hayal kırıklığı? güle güle
Ben mouse aldım bozuk geldi. Bakalım yenisini verecekler miBenim klavye geldi.
200₺ için bence güzel geldi.Tıkladığımda Q,W,E,A,S,D tuşlar farklı bir ses veriyor + ve Enterdan(sağdaki) başka ses geliyor.Neden olabilir?
Birde bu Amazonda satılan kırmızı switchli filan %80 klavye gördüm sizce o da nasıldır?