Kral aynı durumda değiliz bence ben tam anlamıyla bugün kafayı kırdığımı söyleyebilirim. Abdullah'a da yorum olarak atmıştım her yerden bildirim açık olmasına rağmen gelmemişti önceki sistemin bildirimi şimdi yine açtım sürekli güncelliyorum telefona mesaj geliyor "la yoksa çıktı mı" diye telefona sarılışım var anlatamam iyi değilim bugün şu sistemi alsaydık sağ salim herkes bir rahatlasaydı.Dostum tam anlamıyla aynı durumdayız umarım dilediğin gibi olur.
İndirimde almıştım 400 tl ye. Fazla ama upgrade e açıkreis senin power supp neden 700 w fazla dil mi
Gerçekten aynı durumdayız ben Abdullah'ın sistemini kaçırdıktan sonra 2 sistem stoğu daha kaçırdım sen düşün... Kafayı bozdum umarım istediğim gibi olur.Kral aynı durumda değiliz bence ben tam anlamıyla bugün kafayı kırdığımı söyleyebilirim. Abdullah'a da yorum olarak atmıştım her yerden bildirim açık olmasına rağmen gelmemişti önceki sistemin bildirimi şimdi yine açtım sürekli güncelliyorum telefona mesaj geliyor "la yoksa çıktı mı" diye telefona sarılışım var anlatamam iyi değilim bugün şu sistemi alsaydık sağ salim herkes bir rahatlasaydı.
sabah 10 dan beri bekliyorum aynı şekilde kafayı kırdımKral aynı durumda değiliz bence ben tam anlamıyla bugün kafayı kırdığımı söyleyebilirim. Abdullah'a da yorum olarak atmıştım her yerden bildirim açık olmasına rağmen gelmemişti önceki sistemin bildirimi şimdi yine açtım sürekli güncelliyorum telefona mesaj g
Gerçekten aynı durumdayız ben Abdullah'ın sistemini kaçırdıktan sonra 2 sistem stoğu daha kaçırdım sen düşün... Kafayı bozdum umarım istediğim gibi olur.
eliyor "la yoksa çıktı mı" diye telefona sarılışım var anlatamam iyi değilim bugün şu sistemi alsaydık sağ salim herkes bir rahatlasaydı.
Umarım senin de istediğin gibi olur. Ben bunu hissi 2. defa yaşıyorum ya gerçekten şaka gibi 1. Ocak ayında Mesut'un gelişini böyle takip etmiştim bu da 2. oluyor dolar düşüyor ama fiyatları bu seviyelerde tutup herşeye bahane arayan satış yetkililerine rağmen bakalım nasıl bir iş çıkarıcak Abdullah gerçekten merak ediyorum.Gerçekten aynı durumdayız ben Abdullah'ın sistemini kaçırdıktan sonra 2 sistem stoğu daha kaçırdım sen düşün... Kafayı bozdum umarım istediğim gibi olur.
ben 5,5 6k arası bekliyorumSistem ne kadar¿