SafakB 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 228 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Enes ŞAFAK 17 Aralık 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar, 429TL'ye alınabilir bir ürün mü sizce? klavyenin tamamı mı mekanik yoksa sadece turuncu olan kısımlar mı? yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar arkadaşlar, 429TL'ye alınabilir bir ürün mü sizce? klavyenin tamamı mı mekanik yoksa sadece turuncu olan kısımlar mı? yorumlarınızı bekliyorum.
James Gg 80+ Platinum Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14,636 Dahası Reaksiyon skoru 8,360 Konum Antalya İsim James Gg İlgilendiği Kategoriler Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop 17 Aralık 2022 #2 alınmaz bence sadece turuncu yerler mekanik malzeme kalitesi güzel fakat kronik yay sesi gibi sorunlar çok bendede b640 var yay sesi var şuan.
alınmaz bence sadece turuncu yerler mekanik malzeme kalitesi güzel fakat kronik yay sesi gibi sorunlar çok bendede b640 var yay sesi var şuan.
SafakB 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 228 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Enes ŞAFAK 17 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 James Gg yazmış: alınmaz bence sadece turuncu yerler mekanik malzeme kalitesi güzel fakat kronik yay sesi gibi sorunlar çok bendede b640 var yay sesi var şuan. Devamı için tıklayın... Tamamı mekanik değilse ben de iptal ediyorum siparişi.
James Gg yazmış: alınmaz bence sadece turuncu yerler mekanik malzeme kalitesi güzel fakat kronik yay sesi gibi sorunlar çok bendede b640 var yay sesi var şuan. Devamı için tıklayın... Tamamı mekanik değilse ben de iptal ediyorum siparişi.
James Gg 80+ Platinum Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14,636 Dahası Reaksiyon skoru 8,360 Konum Antalya İsim James Gg İlgilendiği Kategoriler Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop 17 Aralık 2022 #4 SafakB yazmış: Tamamı mekanik değilse ben de iptal ediyorum siparişi. Devamı için tıklayın... Videoda öyle geçiyordu bilmiyorum
SafakB yazmış: Tamamı mekanik değilse ben de iptal ediyorum siparişi. Devamı için tıklayın... Videoda öyle geçiyordu bilmiyorum