Ben kullanıyorum gayet memnunum kardeşim drop felan yemedim daha monitör gelmedi televizyona bağlı kullanıyorum sadece stok sogutucu oyunlar dısında yetmeyecektir işlemci sogutucusu alırsan sistem çok iyi aynı sistemi toplamaya kalksan 7 k altına alamaszsında2 sistemler kötümü neden alan insanlar ısınıyor fps drop yiyior csde 100 fps i geçmiyo ve bunun gibi birçok hata söylüyo
Aynen cbp yi kapatınca ısınma olmuyorBen kullanıyorum gayet memnunum kardeşim drop felan yemedim daha monitör gelmedi televizyona bağlı kullanıyorum sadece stok sogutucu oyunlar dısında yetmeyecektir işlemci sogutucusu alırsan sistem çok iyi aynı sistemi toplamaya kalksan 7 k altına alamaszsın
Ama o da FPS düşürüyor. İşlemci 4.1 de çalışacağına 3.6 mı 7 mi hatırlamıyorum öyle çalışıyor. O yüzden soğutucu şart.Aynen cbp yi kapatınca ısınma olmuyor
ben alana kadar kapattım bir sorun olmaz umarım değil mi?Ama o da FPS düşürüyor. İşlemci 4.1 de çalışacağına 3.6 mı 7 mi hatırlamıyorum öyle çalışıyor. O yüzden soğutucu şart.
Sorun olmaz.ben alana kadar kapattım bir sorun olmaz umarım değil mi?
Hayır olmaz. T6 Ultra alın yakın zamanda.ben alana kadar kapattım bir sorun olmaz umarım değil mi?
1280x1024 te 250 300 arası fps alıyorum full yüksek ayarlarda. Kim 100 fps diyor?da2 sistemler kötümü neden alan insanlar ısınıyor fps drop yiyior csde 100 fps i geçmiyo ve bunun gibi birçok hata söylüyo
T6 ultra yeterli midirHayır olmaz. T6 Ultra alın yakın zamanda.
Evet.T6 ultra yeterli midir