Neden donanım arşivi forum çok güzel

Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Uj geldin bea

Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Güzel deyip 10 günde buradan ayrılmışsın

Agalar ben Yeşil forumdan mesaj atamıyorum burası çok güzel türkiyenin en iyi forumu:Donanım Arşivi Forumdur.Yeşil forumda bin basar bizde buraya gelince kurallardan koruyan forum budur

Technopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum dedirtti resmen. Ne bunalttılar orada yahu.

Technopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum dedirtti resmen. Ne bunalttılar orada yahu.
Burada o kadar saçma şeyler yok ama yinede modların insiyatifine kalabiliyorsun uzaklaştırma için :)

demek moderatörler sana 5dk da bakıyor 🤗 bana min 3 saat 😇
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bence bu forum sohbet forumu olmaya daha layık çünkü bu forumda teknolojik bilgisi olan insan sayısı az ayrıca çok övdüğümüz moderatörlerde pc toplama veya ekipman konuları dışında pek mesaj atmıyorlar onun dışında technopatdan iyi
Sen dolmuşsun hocam 😂

bu forum darbe görmüş de ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri