- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle çok rahat burasıEn güzel ortam burda
aynen öyle çok rahat burasıEn güzel ortam burda
Cinsel konularda Kürtşat abiyi etiketle yardımcı oluyoraynen öyle çok rahat burası
Uj geldin beaSelam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Güzel deyip 10 günde buradan ayrılmışsınSelam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
o kadar da güzel değil deyip gitmişGüzel deyip 10 günde buradan ayrılmışsın
Burada o kadar saçma şeyler yok ama yinede modların insiyatifine kalabiliyorsun uzaklaştırma içinTechnopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum dedirtti resmen. Ne bunalttılar orada yahu.
Sen dolmuşsun hocamdemek moderatörler sana 5dk da bakıyor bana min 3 saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bence bu forum sohbet forumu olmaya daha layık çünkü bu forumda teknolojik bilgisi olan insan sayısı az ayrıca çok övdüğümüz moderatörlerde pc toplama veya ekipman konuları dışında pek mesaj atmıyorlar onun dışında technopatdan iyi