Neler Yeni

Neden donanım arşivi forum çok güzel

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,755
İsim
MehmedVII
Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Uj geldin bea

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Güzel deyip 10 günde buradan ayrılmışsın

Örümcek Adam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ottoman Empire
İlgilendiği Kategoriler
Futbol ve Ülkeler
Agalar ben Yeşil forumdan mesaj atamıyorum burası çok güzel türkiyenin en iyi forumu:Donanım Arşivi Forumdur.Yeşil forumda bin basar bizde buraya gelince kurallardan koruyan forum budur

Vishera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan alkan
Technopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum dedirtti resmen. Ne bunalttılar orada yahu.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Technopat 1 dakika önce beni çıldırttı, sitem dolu bir mesaj gönderip hesabımı kapattım ve hemen buraya üye oldum neden ? 50 mesajım dolmamış 2 kere bana ceza verdiler, yeter dedim. Bu da buradaki ilk mesajım İnşallah hayırlara vesile olur. Yalnız olmamam aynı sorunları bir ben yaşamıyormuşum dedirtti resmen. Ne bunalttılar orada yahu.
Burada o kadar saçma şeyler yok ama yinede modların insiyatifine kalabiliyorsun uzaklaştırma için :)

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
demek moderatörler sana 5dk da bakıyor 🤗 bana min 3 saat 😇
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bence bu forum sohbet forumu olmaya daha layık çünkü bu forumda teknolojik bilgisi olan insan sayısı az ayrıca çok övdüğümüz moderatörlerde pc toplama veya ekipman konuları dışında pek mesaj atmıyorlar onun dışında technopatdan iyi
Sen dolmuşsun hocam 😂

Top Bottom