Bu haksızlıklar biraz daha devam ederse reddite geçicem, ekmek yemesin bu forumlar.Mevzu yazım kuralları değil aslın da. 2037 yılına kadar ban yemiş birisiyim. 2 senedir üyeliğim vardı. En büyük sıkıntısı moderatör arkadaşlar. Bir çok moderatör arkadaşın site de kendi samimi olduğu veya kafa dengi olduğu kişiler var ve onları koruyorlar. Samimi olmadığı bir adam küçük bir hata yapsa anın da ceza veriyorlar ama kendi arkadaşları aynı hatayı yaptığı zaman görmezden geliyorlar. Bunlar cidden yaşanıyor ve çok fazla toxic kitle var. Ve bu kitlenin sayısı gün geçtikçe her gün artıyor ve hiç bir önlem de almıyorlar. Bu forum da çok fazla toxic üyeler var onlar kendilerini biliyorlar. Ama şimdilik kimse ses çıkarmıyor. Ve böyle devam ederse burası da Technopat den bir farkı kalmayacak. Moderatör arkadaşların yöneticiler tarafından sıkı bir şekil de denetlenmesi gerekiyor.
Alıntı zaten saçmaydı da beğenmek niye ban sebebi saçmalamasınlar yavyazım yanlışı olan mesajı alıntılayınca, raporlamayınca veya beğenince 1 gün ban atıyorlar.
En iyisi Technopat. Sonra Techolay. Bana göre donanım arşivi en altta kalır.Technopat'ın en fazla eleştirilen yanı çok katı olması ve TDK'nin tüm yazım kuralları tamamen uyulması. Üstüne yazım hatalarına 1 saat gibi saçma ve uzun süreli cezalar verilmesi. Ben yazım kurallarına uyulmasın demiyorum ama uyamayan adamı kısıtlamak yerine mesajı düzeltip sözlü uyarılabilir bir kaç defa. Eğer gene de devam ediyorsa ondan sonra uygularsın kısıtlamayı. DA foruma kıyasla olan farkı, tüm konulara neredeyse cevap verilmesi ve konularınız sadece bir defa önde durmuyor. Sonradan cevap verilmediyse öne çıkarıp cevap alabiliyorsunuz. Özellik açısından Technopat her türlü üstün ama DA forumda insan biraz daha rahat hissediyor. Bu rahatlık ve denetimsizlikte çok fazla yanlış bilgiye yol açıyor. Technopat çok katı bir forum. Eğer Technopat kullanıpta bunu gördüyseniz Technopat'ta adım engin beyefendi.
Evet ve belasıyla Techolayı kurdu.buldu recep baltaş belasını