Neler Yeni

DA Forum vs Technopat Sosyal

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cici

80+ Platinum
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
14,645
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,697
Yaş
19
Konum
Hatay
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
yazım yanlışı olan mesajı alıntılayınca, raporlamayınca veya beğenince 1 gün ban atıyorlar.
 
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
319
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mustafa
Mevzu yazım kuralları değil aslın da. 2037 yılına kadar ban yemiş birisiyim. 2 senedir üyeliğim vardı. En büyük sıkıntısı moderatör arkadaşlar. Bir çok moderatör arkadaşın site de kendi samimi olduğu veya kafa dengi olduğu kişiler var ve onları koruyorlar. Samimi olmadığı bir adam küçük bir hata yapsa anın da ceza veriyorlar ama kendi arkadaşları aynı hatayı yaptığı zaman görmezden geliyorlar. Bunlar cidden yaşanıyor ve çok fazla toxic kitle var. Ve bu kitlenin sayısı gün geçtikçe her gün artıyor ve hiç bir önlem de almıyorlar. Bu forum da çok fazla toxic üyeler var onlar kendilerini biliyorlar. Ama şimdilik kimse ses çıkarmıyor. Ve böyle devam ederse burası da Technopat den bir farkı kalmayacak. Moderatör arkadaşların yöneticiler tarafından sıkı bir şekil de denetlenmesi gerekiyor.
Bu haksızlıklar biraz daha devam ederse reddite geçicem, ekmek yemesin bu forumlar.
 

alovra

80+ Bronze
Katılım
5 Aralık 2023
Mesajlar
1,632
techno pat ta her konu açtığımda ban yiyodum kitlesi çok ciddi sadece da yı ayrı yazmadım diye ban nokta koymadım diye ban
 
Katılım
15 Mart 2021
Mesajlar
496
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
ya şimdi arkadaşlar mecburmusunuz oraya anlayamıyorum sizi.hem şikayetçisiniz hemde diyosunuz tecnopatın kitlesi daha fazla.demek ki katılıktan hoşlanan bir kitlesi var tecnopatın.yani bir sürü forum var ordan yardım isteyin şartmı orası.var türkiyede öyle hastalıklı kişilikler napalım.zaten buldu recep baltaş belasını bildiğim kadarıyla içeri atılması söz konusuydu.bilmiyorrum ne oldu.o görsün içerde katı kural nasıl olurmuş ozaman anlar.ona da yapsınlar içerde nokta koymadın ban.da yı ayırmadın ban anlar içerde :).etme bulma dünyası.
 
Katılım
15 Mart 2021
Mesajlar
496
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
yani baktınız hacıgülde tuhaf tuhaf davranışlar sergiliyor.burayla da ilişkinizi kesin.gözünün yaşına bakmayın
 
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
76
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
python öğreniyorum
aradaki en çarpıcı fark diğer forumun kitlesinin daha teknik bilgiye sahip olması. burada da donanımlı insanlar var tabii ki ama her zaman aktif olmadıkları için teknik bir soru sorduğunuzda cevabını almanız diğer foruma göre uzun sürebiliyor veya alamıyorsunuz.
 

SnareEcho

80+ Silver
Katılım
29 Nisan 2023
Mesajlar
3,686
Technopat'ın en fazla eleştirilen yanı çok katı olması ve TDK'nin tüm yazım kuralları tamamen uyulması. Üstüne yazım hatalarına 1 saat gibi saçma ve uzun süreli cezalar verilmesi. Ben yazım kurallarına uyulmasın demiyorum ama uyamayan adamı kısıtlamak yerine mesajı düzeltip sözlü uyarılabilir bir kaç defa. Eğer gene de devam ediyorsa ondan sonra uygularsın kısıtlamayı. DA foruma kıyasla olan farkı, tüm konulara neredeyse cevap verilmesi ve konularınız sadece bir defa önde durmuyor. Sonradan cevap verilmediyse öne çıkarıp cevap alabiliyorsunuz. Özellik açısından Technopat her türlü üstün ama DA forumda insan biraz daha rahat hissediyor. Bu rahatlık ve denetimsizlikte çok fazla yanlış bilgiye yol açıyor. Technopat çok katı bir forum. Eğer Technopat kullanıpta bunu gördüyseniz Technopat'ta adım engin beyefendi.
En iyisi Technopat. Sonra Techolay. Bana göre donanım arşivi en altta kalır.
 

burak9956

80+ Bronze
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
1,141
Da forumu seviyorum çok mesaj yazmasamda açıldığından beri üyeyim. Technopat'a göre yaş ortalaması düşük hissettiriyor, gereksiz konular açılıyor onun dışında çok farklı değiller.
 
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

  • B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
907,185
Mesajlar
8,305,859
Üyeler
140,785
Son üye
meedo
Top Bottom