Neler Yeni

DA Forum ve Technopat Sosyal Üyelerini Barıştırma Konusu

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ohhh içimin yağları eridi. Hiç sevmiyordum kendisini. Forumu bırakma sebebimdi. Hesabıma girdiğim de direkt engelleyeceğim isimlerden birisi.
Technopat sadece konu okumak için girilince güzel bir yer :D Yazı yazınca kanser ediyor beni. Hem kuralları hem "bazı" üyeleri.

Tera

80+
Yok yok araştırmayayım ben demin bi kurallara girdim. Patlamış PSU'ya döndüm resmen.
Yok yok araştırmayayım ben, demin bi' kurallara girdim.
  1. Sıralı cümlelerde/yeni cümlelere geçerken virgül kullanın.
  2. "Bi" kelimesinde r harfi eksik olduğu için kesme işareti kullanın.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yazım hatası yaptıysam hepinizden özür dilerim.
Ayrıca seni hangi yönetici gönderdi? Yoksa kendinizi aklamaya mı çalışıyorsunuz? Technopat Sosyal'de "yazım yanlışı yaptıysam beni banlamayın" diyince ban atmıyorlar mı sanıyorsun? Adam yardım istiyor, acelesi var ve hızlı yazıyor. Üstelik konuda yazım kurallarına dikkat ettiğini bile açıklıyor, sonra 1 gün ban. Allah aşkına gidip ceza konularını oku.
Ayrıca Technopat'ın değil Technopat' ın
  1. Kesme işaretinden sonra boşluk bırakılmaz.
  2. Cümle sonuna nokta koyulur.
Gerçekten gitti mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yok yok araştırmayayım ben, demin bi' kurallara girdim.
  1. Sıralı cümlelerde/yeni cümlelere geçerken virgül kullanın.
  2. "Bi" kelimesinde r harfi eksik olduğu için kesme işareti kullanın.

Ayrıca seni hangi yönetici gönderdi? Yoksa kendinizi aklamaya mı çalışıyorsunuz? Technopat Sosyal'de "yazım yanlışı yaptıysam beni banlamayın" diyince ban atmıyorlar mı sanıyorsun? Adam yardım istiyor, acelesi var ve hızlı yazıyor. Üstelik konuda yazım kurallarına dikkat ettiğini bile açıklıyor, sonra 1 gün ban. Allah aşkına gidip ceza konularını oku.

1. Kesme işaretinden sonra boşluk bırakılmaz.
  2. Cümle sonuna nokta koyulur.

DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI | Donanım Arşivi Forum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mikail Fidan nasıl sosyali bırakabilir? 😕

İyi biriydi, hangi kuralın hangi sırada olduğunu bilirdi. Ah be Mikail Başkan yak, gel bildiğin ne varsa.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Bencede barışması lazım ya sanki forumlar arası savaş çıkmış.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Valla ben genel bir savaş göremedim, genelde insanlar kendileri savaşıyor. Yoksa bana kalsa 2 forumun da yeri ayrı, ikisinin de farklı özellikleri var.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Merhaba DA Forum ve Technopat Sosyal üyeleri,

Bildiğiniz üzere ülkemizin en aktif iki forumu Technopat Sosyal ve DA Forum. Ben çoğunlukla Technopat Sosyal'de aktifim, ama arada bir buraya gelip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim bu konuyu açma amacım iki forum arasındaki anlamsız ve gereksiz tartışmalar. Bildiğiniz üzere bu tartışmalar üyeler yüzünden ortaya çıkıyor. Birisi DA Forum'da GamePower önerdiği zaman bu Technopat Sosyal'de hemen dalga konusu olur. Ya da tam tersi Technopat Sosyal'de sadece tek bir üyenin yaptığı hata yüzünden iki forumdaki bütün üyeler birbirine girer. Mesela az önce şöyle bir konu açıldı;
Technopat Sosyal üyelerinin Zalman aşığı olduğu söylenmiş, tamamen uydurmaca. Technopat Sosyal'de birkaç gün geçirdiğiniz zaman rahatlıkla görebilirsiniz ki önerilen Zalman ürünlerinin sayısı çok değil.

• Zalman N5 MF
  • Zalman ZM550 (GigaMax)
  • Zalman ZM650 (GigaMax)
  • Zalman S2
Ben ve diğer üyelerin çoğu bunların dışında Zalman ürünü önermiyoruz. Hatta örnek vermek gerekirse Zalman'ın K550W isimli bir modeli var, sürekli ZM550 ile karıştırılır. K550W, Zalman'ın sitesinde bile yer vermediği Wattgiga isimli eski bir serinin parçası, yani alınmamalı. Korumaları, dönüştürücüler, kapasitörleri hakkında hiçbir bilgi yok elimizde.

Yani yukarıdaki konu sadece birkaç üyenin söylediği şeyi fırsata çevirip tartışma yaratmak amacı ile açılmış bir konudur. Biz her zaman markaya değil modele göre önerilerde bulunuruz. Örneğin Rampage'in ETX modeli Sama Forza Gold'un marka basılmış halidir. Biz markaya bakmadan bu PSU'yu öneriyoruz, çünkü kaliteli.

Fark edenler vardır belki, son zamanlarda vakit buldukça bu foruma da giriyorum, elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum, rehberler hazırlıyorum.
Technopat Sosyal 7 yıllık tecrübeli bir forum. DA Forum ise daha çok yeni. Ama şunu söyleyebilirim ki zaman geçtikçe bu Forumun kalitesi de artıyor, o yüzden ben de burada aktif olmaya başladım. Benim bu forumda eksik bulduğum en önemli şey yazım kurallarına dikkat edilmemesi. Evet ben yürüyen TDK değilim, Technopat Sosyal'de yazım yanlışları yüzünden çok ceza aldım. Ama özellikle kon başlıklarının moderatörler tarafında düzenlenmemesi bence büyük bir eski. Bunu ufak bir eleştiri olarak kabul edin lütfen.

Burada iki foruma da sesleniyorum; tek isteğim, tek bir kişi yüzünden bütün Forumu kötüleyip tartışma çıkarmayın, kimsenin kalbi kırılmasın, siniri bozulmasın.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yazım hatası yaptıysam hepinizden özür dilerim. İki forumdan da son bir ricam var, o da bu konunun altında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek bir mesaj yazmamanız.

İyi günler, iyi forumlar.
semt kavgası na benzedi iyice ama burda sınırlama olmadıgı için burayı kullanıyorum

Top Bottom