Neler Yeni

DA Forum vs Technopat Sosyal

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir keresinde kendi konumda gereksiz mesaj uyarısı yemiştim. Yazdığım şey ise çözümdü.
Gerçekten dediğiniz gibi bir durum varsa tekrar rapor ve bilet ile çözebileceğinize emin olabileceğiniz bir forum Technopat. Merak etmeyin benim de babamın şirketi değil ancak genel problemler yönetici vizyonundan değil moderatörlerin yetkinsizliğinden kaynaklanıyor.

Ben şuna bakıyorum, en azından buradaki gibi kimse bana DM'den açık açık küfür edip cezasız kaçamıyor orada.

Burada rapor atınca küçük şeylere ceza verilmiyor diyorlar. Birinden rahatsız olmam için illa anama bacıma sövmesi lazım herhalde.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,575
İsim
uwu
yani birisi ceza evi birisi okul 2 sindede sohbet ediyorsun ama ceza yiyince şartları farklı ve açık ara pandemi de en iyi da zamanıydı:cry:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Çok gerek yok böyle konulara sıktı artık. Ben buraya detaylı yazardım ama gına geldi. Sadece sizinle bir tespitimi paylaşmak istiyorum. Da forum hakkındaki Technopat konularına baktıysanız genel yorum ''Arayüzü, Yöneticileri iyi, kitlesi kötü'' Da forumda ise genel yorum ''Kitlesi iyi, Arayüzü ve Yöneticileri kötü''...

Bende orada çok fazla uyarı yemiştim .. Fazla katılar egoistik yapıları var DA forum daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
"Afedersiniz ama technopat (bana göre) çöp" mesele küçük bir yazım yanlışı da direkt uyarı alıyorsunuz ya da küçük bir noktalama yanlisinda direkt uyarıyı yedin zaten devamı ban ugrasilmaz zaten oranın toplumu adamla resmen ta**** geçiyor hepsi değil ama bir kısim iste

Zepett8

80+ Bronze
"Afedersiniz ama technopat (bana göre) çöp" mesele küçük bir yazım yanlışı da direkt uyarı alıyorsunuz ya da küçük bir noktalama yanlisinda direkt uyarıyı yedin zaten devamı ban ugrasilmaz zaten oranın toplumu adamla ta**** geçiyor gibi hepsi değil ama bir kısim iste
Hocam konuyla alakasız ama siz technopat sosyale girebiliyormusunuz ben giremiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,107
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom