Merhaba DA Forum ve Technopat Sosyal üyeleri,
Bildiğiniz üzere ülkemizin en aktif iki forumu Technopat Sosyal ve DA Forum. Ben çoğunlukla Technopat Sosyal'de aktifim, ama arada bir buraya gelip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
www.technopat.net
Benim bu konuyu açma amacım iki forum arasındaki anlamsız ve gereksiz tartışmalar. Bildiğiniz üzere bu tartışmalar üyeler yüzünden ortaya çıkıyor. Birisi DA Forum'da GamePower önerdiği zaman bu Technopat Sosyal'de hemen dalga konusu olur. Ya da tam tersi Technopat Sosyal'de sadece tek bir üyenin yaptığı hata yüzünden iki forumdaki bütün üyeler birbirine girer. Mesela az önce şöyle bir konu açıldı;
Sadece konuyu paylaşıyorum. Yorum yok. https://www.technopat.net/sosyal/konu/game-booster-kasalara-oen-yargisi.1130691/page-2#post-7639489
forum.donanimarsivi.com
Technopat Sosyal üyelerinin Zalman aşığı olduğu söylenmiş, tamamen uydurmaca. Technopat Sosyal'de birkaç gün geçirdiğiniz zaman rahatlıkla görebilirsiniz ki önerilen Zalman ürünlerinin sayısı çok değil.
- Zalman N5 MF
- Zalman ZM550 (GigaMax)
- Zalman ZM650 (GigaMax)
- Zalman S2
Ben ve diğer üyelerin çoğu bunların dışında Zalman ürünü önermiyoruz. Hatta örnek vermek gerekirse Zalman'ın K550W isimli bir modeli var, sürekli ZM550 ile karıştırılır. K550W, Zalman'ın sitesinde bile yer vermediği Wattgiga isimli eski bir serinin parçası, yani alınmamalı. Korumaları, dönüştürücüler, kapasitörleri hakkında hiçbir bilgi yok elimizde.
Yani yukarıdaki konu sadece birkaç üyenin söylediği şeyi fırsata çevirip tartışma yaratmak amacı ile açılmış bir konudur. Biz her zaman markaya değil modele göre önerilerde bulunuruz. Örneğin Rampage'in ETX modeli Sama Forza Gold'un marka basılmış halidir. Biz markaya bakmadan bu PSU'yu öneriyoruz, çünkü kaliteli.
@HABAR hocam geçen gün açtığım konuda Everest etx ile sama Forza Gold modelinin iç yapılarının aynı olmayabileceğini söyledi, biraz önce @MisakiTaro da bir konuya bu PSU'yu attı. Everest etx non-modular hale çevrilmişti ama bu modüler. Görüntüsü de benziyor. Etiket basılmış bir ürün mü? İç...
www.technopat.net
Fark edenler vardır belki, son zamanlarda vakit buldukça bu foruma da giriyorum, elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum, rehberler hazırlıyorum.
Merhabalar. Bugün sistem toplama konularında ürünlerini sıklıkla önerdiğimiz İnno3D ve Palit hakkında konuşacağız. Bazı kullanıcılar MSI, Asus, Gigabyte gibi markalar varken İnno3D ve Palit'i önerdiğimizi görünce şaşırabiliyor, tereddüt edebiliyor. Elimden geldiğince merak edilen soruları...
forum.donanimarsivi.com
Merhabalar. Bu rehberin amacı belirlenen bütçe içerisindeki en iyi klavyeyi almak isteyenlere yardımcı olmak. Umarım işinize yarar. Not: Bu rehberde GamePower, Rampage, Frisby gibi fason mal üreten, yani Çin malı ürünlere logo basan markaların klavyeleri yoktur. Herhangi bir...
forum.donanimarsivi.com
Technopat Sosyal 7 yıllık tecrübeli bir forum. DA Forum ise daha çok yeni. Ama şunu söyleyebilirim ki zaman geçtikçe bu Forumun kalitesi de artıyor, o yüzden ben de burada aktif olmaya başladım. Benim bu forumda eksik bulduğum en önemli şey yazım kurallarına dikkat edilmemesi. Evet ben yürüyen TDK değilim, Technopat Sosyal'de yazım yanlışları yüzünden çok ceza aldım. Ama özellikle kon başlıklarının moderatörler tarafında düzenlenmemesi bence büyük bir eski. Bunu ufak bir eleştiri olarak kabul edin lütfen.
Burada iki foruma da sesleniyorum; tek isteğim, tek bir kişi yüzünden bütün Forumu kötüleyip tartışma çıkarmayın, kimsenin kalbi kırılmasın, siniri bozulmasın.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yazım hatası yaptıysam hepinizden özür dilerim. İki forumdan da son bir ricam var, o da bu konunun altında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek bir mesaj yazmamanız.
İyi günler, iyi forumlar.