Neler Yeni

DA Forum ve Technopat Sosyal Üyelerini Barıştırma Konusu

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

T.P.G.

80+ Titanium
Ya patlasın diye uğraşıyorum yoksa adata phylon 650w alacamda sence denenmelimi bi CS eli?
Denenir bol bol C4 kur.

Merhaba DA Forum ve Technopat Sosyal üyeleri,

Bildiğiniz üzere ülkemizin en aktif iki forumu Technopat Sosyal ve DA Forum. Ben çoğunlukla Technopat Sosyal'de aktifim, ama arada bir buraya gelip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim bu konuyu açma amacım iki forum arasındaki anlamsız ve gereksiz tartışmalar. Bildiğiniz üzere bu tartışmalar üyeler yüzünden ortaya çıkıyor. Birisi DA Forum'da GamePower önerdiği zaman bu Technopat Sosyal'de hemen dalga konusu olur. Ya da tam tersi Technopat Sosyal'de sadece tek bir üyenin yaptığı hata yüzünden iki forumdaki bütün üyeler birbirine girer. Mesela az önce şöyle bir konu açıldı;
Technopat Sosyal üyelerinin Zalman aşığı olduğu söylenmiş, tamamen uydurmaca. Technopat Sosyal'de birkaç gün geçirdiğiniz zaman rahatlıkla görebilirsiniz ki önerilen Zalman ürünlerinin sayısı çok değil.

• Zalman N5 MF
  • Zalman ZM550 (GigaMax)
  • Zalman ZM650 (GigaMax)
  • Zalman S2
Ben ve diğer üyelerin çoğu bunların dışında Zalman ürünü önermiyoruz. Hatta örnek vermek gerekirse Zalman'ın K550W isimli bir modeli var, sürekli ZM550 ile karıştırılır. K550W, Zalman'ın sitesinde bile yer vermediği Wattgiga isimli eski bir serinin parçası, yani alınmamalı. Korumaları, dönüştürücüler, kapasitörleri hakkında hiçbir bilgi yok elimizde.

Yani yukarıdaki konu sadece birkaç üyenin söylediği şeyi fırsata çevirip tartışma yaratmak amacı ile açılmış bir konudur. Biz her zaman markaya değil modele göre önerilerde bulunuruz. Örneğin Rampage'in ETX modeli Sama Forza Gold'un marka basılmış halidir. Biz markaya bakmadan bu PSU'yu öneriyoruz, çünkü kaliteli.

Fark edenler vardır belki, son zamanlarda vakit buldukça bu foruma da giriyorum, elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum, rehberler hazırlıyorum.
Technopat Sosyal 7 yıllık tecrübeli bir forum. DA Forum ise daha çok yeni. Ama şunu söyleyebilirim ki zaman geçtikçe bu Forumun kalitesi de artıyor, o yüzden ben de burada aktif olmaya başladım. Benim bu forumda eksik bulduğum en önemli şey yazım kurallarına dikkat edilmemesi. Evet ben yürüyen TDK değilim, Technopat Sosyal'de yazım yanlışları yüzünden çok ceza aldım. Ama özellikle kon başlıklarının moderatörler tarafında düzenlenmemesi bence büyük bir eski. Bunu ufak bir eleştiri olarak kabul edin lütfen.

Burada iki foruma da sesleniyorum; tek isteğim, tek bir kişi yüzünden bütün Forumu kötüleyip tartışma çıkarmayın, kimsenin kalbi kırılmasın, siniri bozulmasın.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yazım hatası yaptıysam hepinizden özür dilerim. İki forumdan da son bir ricam var, o da bu konunun altında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek bir mesaj yazmamanız.

İyi günler, iyi forumlar.
Bak sana 1 örnek daha vereyim.
Geçen TUF H3 alınır mı diye konu açılmış

Drop Plus daha iyi diyorum adam bende H3 var "yazılımından" 7.1 aktifleştirdim gayet iyi diyor.

Buraya kadar sıkıntı yok ama ASUS'un sitesine bakıyoruz kulaklığın driverı yok?

Kullanmadığı ürüne kullandım diyor marka övmek için. Ben daha ne diyeyim?

Senin niyetin iyi ama olaylardan eksik kalmışsın biraz.

Son düzenleme:

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Denenir bol bol C4 kur.

Bak sana 1 örnek daha vereyim.
Geçen TUF H3 alınır mı diye konu açılmış

Drop Plus daha iyi diyorum adam bende H3 var "yazılımından" 7.1 aktifleştirdim gayet iyi diyor.

Buraya kadar sıkıntı yok ama ASUS'un sitesine bakıyoruz kulaklığın driverı yok?

Kullanmadığı ürüne kullandım diyor marka övmek için. Ben daha ne diyeyim?

Senin niyetin iyi ama olaylardan eksik kalmışsın biraz.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.(Başıma gelecek her türlü olaydan Furkan Aslan sorumludur.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Aslan Bu konuştuğumuz olaydan sonra elektrikler gitti bende yatağıma geçtim hiç bir sorun yok elektrikler geldi bi kasa nin isiklari hemen yandı söndü bidahmi elektrikler gitti diye telefonu şarja taktım şarj oluyor yazdı (benim telefonda sarj aletine taktiginda her ne olursa olsun 1-2 sn sarj oluyor yazar) bende bi korku bastı psu patladimi diye ne yaptıysam olmadi pc açılmıyor yanlışlıkla reset e bastım bios dahi sıfırladım nedense ışıklara baktım ışık lar yanmıyor telefonu tekrar şarja taktım elektrikler 10 sn gelip bidaha gitmiş ve hâlâ daha elim ayağım titriyor. Sana kitlerdim psu parasini artık.

Son düzenleme:

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Technopat bir kaç çocuk size iftira attı diye technopat çöp olmuyor yani technopatta ilgini bir sorum yok bu iftira atanlarda sorum var.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Merhaba DA Forum ve Technopat Sosyal üyeleri,

Bildiğiniz üzere ülkemizin en aktif iki forumu Technopat Sosyal ve DA Forum. Ben çoğunlukla Technopat Sosyal'de aktifim, ama arada bir buraya gelip elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Benim bu konuyu açma amacım iki forum arasındaki anlamsız ve gereksiz tartışmalar. Bildiğiniz üzere bu tartışmalar üyeler yüzünden ortaya çıkıyor. Birisi DA Forum'da GamePower önerdiği zaman bu Technopat Sosyal'de hemen dalga konusu olur. Ya da tam tersi Technopat Sosyal'de sadece tek bir üyenin yaptığı hata yüzünden iki forumdaki bütün üyeler birbirine girer. Mesela az önce şöyle bir konu açıldı;
Technopat Sosyal üyelerinin Zalman aşığı olduğu söylenmiş, tamamen uydurmaca. Technopat Sosyal'de birkaç gün geçirdiğiniz zaman rahatlıkla görebilirsiniz ki önerilen Zalman ürünlerinin sayısı çok değil.

• Zalman N5 MF
  • Zalman ZM550 (GigaMax)
  • Zalman ZM650 (GigaMax)
  • Zalman S2
Ben ve diğer üyelerin çoğu bunların dışında Zalman ürünü önermiyoruz. Hatta örnek vermek gerekirse Zalman'ın K550W isimli bir modeli var, sürekli ZM550 ile karıştırılır. K550W, Zalman'ın sitesinde bile yer vermediği Wattgiga isimli eski bir serinin parçası, yani alınmamalı. Korumaları, dönüştürücüler, kapasitörleri hakkında hiçbir bilgi yok elimizde.

Yani yukarıdaki konu sadece birkaç üyenin söylediği şeyi fırsata çevirip tartışma yaratmak amacı ile açılmış bir konudur. Biz her zaman markaya değil modele göre önerilerde bulunuruz. Örneğin Rampage'in ETX modeli Sama Forza Gold'un marka basılmış halidir. Biz markaya bakmadan bu PSU'yu öneriyoruz, çünkü kaliteli.

Fark edenler vardır belki, son zamanlarda vakit buldukça bu foruma da giriyorum, elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum, rehberler hazırlıyorum.
Technopat Sosyal 7 yıllık tecrübeli bir forum. DA Forum ise daha çok yeni. Ama şunu söyleyebilirim ki zaman geçtikçe bu Forumun kalitesi de artıyor, o yüzden ben de burada aktif olmaya başladım. Benim bu forumda eksik bulduğum en önemli şey yazım kurallarına dikkat edilmemesi. Evet ben yürüyen TDK değilim, Technopat Sosyal'de yazım yanlışları yüzünden çok ceza aldım. Ama özellikle kon başlıklarının moderatörler tarafında düzenlenmemesi bence büyük bir eski. Bunu ufak bir eleştiri olarak kabul edin lütfen.

Burada iki foruma da sesleniyorum; tek isteğim, tek bir kişi yüzünden bütün Forumu kötüleyip tartışma çıkarmayın, kimsenin kalbi kırılmasın, siniri bozulmasın.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir, yazım hatası yaptıysam hepinizden özür dilerim. İki forumdan da son bir ricam var, o da bu konunun altında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek bir mesaj yazmamanız.

İyi günler, iyi forumlar.
Bu forumda silver'ın biri bana forza önerdim diye laf atıyordu.

Tera

80+
Mesela az önce şöyle bir konu açıldı;
Açıklama yapılacaksa iki nokta kullanılır. Tebrikler, bizden 1 ay ban kazandınız!
Biz her zaman markaya değil modele göre önerilerde bulunuruz.
Aynen aynen. Çöp dediğiniz modelleri sonradan önermeniz gibi mi?
Ama özellikle kon başlıklarının moderatörler tarafında düzenlenmemesi bence büyük bir eski. Bunu ufak bir eleştiri olarak kabul edin lütfen.
"kon" kelimesini yanlış yazmışsın, konu olarak yazılmalıdır. Tebrikler, bizden 1 hafta Miami tatili kazandınız! Technopat'ın bana tek faydası yazım kuralları oldu, teşekkürler Bantopat!
Miqail Fidan istifa etsin.
Sonunda istifa etti, yerine Emre C. (eski adıyla Lifo) geçti.

Son düzenleme:

ZınK

80+
Aga James Donkey 610s iyi mi diye konu açtım technopatta millet tezek muamelesi yaptı aga :D adam klavyeyi kullanmamış sırf jd kötü diye alınmaz diyor kafasına ekmek küreğiyle vurum James Donkey logosu yazasım geldi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,297
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Açıklama yapılacaksa iki nokta kullanılır. Tebrikler, bizden 1 ay ban kazandınız!
Haklı ama ban kazanmaz. En azından burada.
Kazansa bile o yetkiye sahip değilsiniz.

"Kon" diye bir kelime yoktur, konu olarak yazılmalıdır. Tebrikler, bizden 1 hafta Miami tatili kazandınız! Technopat'ın bana tek faydası yazım kuralları oldu, teşekkürler Bantopat!
Bir harfe basmayı unutmuş. Ayrıca Technopat'ın değil Technopat' ın

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Aynen aynen. Çöp dediğiniz modelleri sonradan önermeniz gibi mi?

"Kon" diye bir kelime yoktur, konu olarak yazılmalıdır. Tebrikler, bizden 1 hafta Miami tatili kazandınız! Technopat'ın bana tek faydası yazım kuralları oldu, teşekkürler Bantopat!

Sonunda istifa etti, yerine Emre C. (eski adıyla Lifo) geçti.
Gerçekten gitti mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo