Neden donanım arşivi forum çok güzel

Qwerr

80+
Reaksiyon skoru
49
Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.

Selam ben yeni üye oldum ve technopattan çıktım çünkü eski hesabımdan sıkıldım ve yeni hesap açmak istedim ama olmadı ve kurallar beni boğmaya başlamıştı ve donanım arşivi foruma kayıt oldum ve çok rahatladım.
Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası donanım arvişi forum çok iyiymiş.
Hoşgeldiniz hocam

Ağır yazım kuralları yok çok rahat insanlar burada robot gibi değiller çok rahat burası do nanım arvişi forum çok iyiymiş.
hoş geldin dostum biz bir aileyiz hepimiz biriz misali bir ortam (!) şaka bir yana güzeldir bu forum gereksiz adam yok olsa da sol alttaki rapor et diyorsun 5dk da geri dönüşü oluyor moderatör ekibi sayesinde yazım kuralı vs rezil yazmadıgın sürece yok o yazım kuralı yüzünden benim de tadım kaçtı bir dönem kaçtık oralardan bu yeşil diyarlara geldik

hoş geldin dostum biz bir aileyiz hepimiz biriz misali bir ortam (!) şaka bir yana güzeldir bu forum gereksiz adam yok olsa da sol alttaki rapor et diyorsun 5dk da geri dönüşü oluyor moderatör ekibi sayesinde yazım kuralı vs rezil yazmadıgın sürece yok o yazım kuralı yüzünden benim de tadım kaçtı bir dönem kaçtık oralardan bu yeşil diyarlara geldik
Buraya bayıldım 😄

yeşil forumdaki gibi kendini bir şey sanan tipler tüm forumu kaplamamış, yine 3-4 tane var o da dünya hali. Katı kurallar olmaması da 2. nedeni.

yeşil forumdaki gibi kendini bir şey sanan tipler tüm forumu kaplamamış, yine 3-4 tane var o da dünya hali. Katı kurallar olmaması da 2. nedeni.
Kibirliler kendi dedikler doğru sanıyorlar

Buraya bayıldım 😄
Hoş geldiniz hocam. Burası da fazla yumuşak. Adam site adabı bilmiyor "olm" yazıyor konuya. Sizin gibi üslubu güzel üyeler öbür taraftan gelirse site kalite kazanır. Tamam her kurala karışılmamalı tabii ki ama temel yazım kuralları uygulanmalı bence.

Forumda küçük yaş grupları ezilmiyor ve kimse güç zehirlenmesinde değil.Her türden konu aşırıya kaçırılmadığı sürece tartışılmaya izin veriliyor.Üyeler genel olarak üslüpsal açıdan iyiler.Her türden her meslekten her yaştan insan bulunuyor.

demek moderatörler sana 5dk da bakıyor 🤗 bana min 3 saat 😇
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bence bu forum sohbet forumu olmaya daha layık çünkü bu forumda teknolojik bilgisi olan insan sayısı az ayrıca çok övdüğümüz moderatörlerde pc toplama veya ekipman konuları dışında pek mesaj atmıyorlar onun dışında technopatdan iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri