- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani mA1 iyi dimekasa ?
psu?
ssd?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sisteme 75hz monitör ideal olur dimekasa ?
psu?
ssd?
Yani mA1 iyi dimekasa ?
psu?
ssd?
Bu sisteme 75hz monitör ideal olur dimekasa ?
psu?
ssd?
tavsiye etmem.Yani mA1 iyi dime
Bu sisteme 75hz monitör ideal olur dime
Peki kaç Hz 144 mü?tavsiye etmem.
mümkünse evet.Peki kaç Hz 144 mü?
İkisi de alınmaz. Çok arttı fiyatları.Arkadaşlar Donanım Arşivi 3 Sistemimi yoksa ModArt Ma1 Sistemimi daha iyi ?
Tn nemümkünse evet.
bütçeye göre tn al ama yine de 144 al.
Arkadaşım yeni PC toplayan yok bu fiyatlaraİkisi de alınmaz. Çok arttı fiyatları.
Kardeşim ben bütçe açısından dedim bende 144hz isterim ama 800liraya 144hz bulamam 1ms 75hz bulabilirim diye düşünüyorum.mümkünse evet.
bütçeye göre tn al ama yine de 144 al.
maksimum 800₺ ise 75hz 1ms alTn ne
Arkadaşım yeni PC toplayan yok bu fiyatlara
Kardeşim ben bütçe açısından dedim bende 144hz isterim ama 800liraya 144hz bulamam 1ms 75hz bulabilirim diye düşünüyorum.
Arkadaşım bende 144 olmasını isterdim ancak bütçe söz konusu yinede teşekkürlermaksimum 800₺ ise 75hz 1ms al
ama birikim olunca 144hz e geçmeni öneririm gerçekten fark var.
Tn ne
Arkadaşım yeni PC toplayan yok bu fiyatlara
Kardeşim ben bütçe açısından dedim bende 144hz isterim ama 800liraya 144hz bulamam 1ms 75hz bulabilirim diye düşünüyorum.
Ssd sorunlu derken hiç bir sorun yok gayet 2 aydir canavar gibi kullanıyorumma1 da3 eskidi fiyatı arttı kasası iyi değil ve ssd sorunlu
Peki kasayı deyiştirdin mi da3 deSsd sorunlu derken hiç bir sorun yok gayet 2 aydir canavar gibi kullanıyorum
Ben ryzen 5 3600 ile aldim kasayi neden değiştiririm altı üstü demir hava girişleride çok güzel rgb gayet düzgün çalışıyor bi yerden ksiicaksam bu kasa olur yani. Ben videodaki halini aynen aldim hiç bise değiştirmedim tavsiyede ediyorumPeki kasayı deyiştirdin mi da3 de
Şuan kasa Corsair sen olsan bu kasayla alırmıydın?Ben ryzen 5 3600 ile aldim kasayi neden değiştiririm altı üstü demir hava girişleride çok güzel RGB gayet düzgün çalışıyor bi yerden ksiicaksam bu kasa olur yani. Ben videodaki halini aynen aldim hiç bise değiştirmedim tavsiyede ediyorum