vpnler de olabilir onlarAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
Adamların işleri güçleri yok saldırdığı siteye bak kafayı yersin.Anlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
Satış yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi verebiliyor musunuz?Anlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
Anlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
Kim senin siteni hacklesin mükemmel bahaneAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
bitti kanka boşverbeyler ben sepete eklediğimde hata veriyor diye stok bitti zannetmiştim şu an stok bitti mi ? yoksa site çökmüş gibi oyüzden mi böyle bir hata veriyor. ona göre hazırda bekleyeceğim de
Sayın gencergamıng bu siberciler durdu durdular da tam 17:00 da mı saldırdılar lütfen 16:59'a kadar sitede bir şey yoktu anlık yoğunlukla beraber DDOS yedik diyorsunuz bir şey diyemiyorum stok konusunda bilgi verir misiniz peki ilk stoklardan satılan oldu mu teşekkürlerAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
Site çöktü.beyler ben sepete eklediğimde hata veriyor diye stok bitti zannetmiştim şu an stok bitti mi ? yoksa site çökmüş gibi oyüzden mi böyle bir hata veriyor. ona göre hazırda bekleyeceğim de
ya hadi bırak hocam geçende saat başı 100 adet dedin 2 kere açtın kapattın onudaAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.