Neler Yeni

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında..

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
saat 5'te paylaşılan sistemin stoklarına yetişemediğim için saat 9 da açılacak olan stokları bekledik. saat 5'te paylaşılan sistemi güncellemek yerine yeni bir sistem paylaşımı yapmışlar yani farklı bir linke kampanya uygulanmış dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok kişi saat 5'te paylaşılan sistemi fiyat farkıyla satın aldı. ilk sistemin silinmeyip stokunun tekrar açılmasında art niyet arıyorum. ve ödenen 1.000 lira farkın iade edilmesini talep ediyorum. @GENCERGAMİNG

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
saat 5'te paylaşılan sistemin stoklarına yetişemediğim için saat 9 da açılacak olan stokları bekledik. saat 5'te paylaşılan sistemi güncellemek yerine yeni bir sistem paylaşımı yapmışlar yani farklı bir linke kampanya uygulanmış dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok kişi saat 5'te paylaşılan sistemi fiyat farkıyla satın aldı. ilk sistemin silinmeyip stokunun tekrar açılmasında art niyet arıyorum. ve ödenen 1.000 lira farkın iade edilmesini talep ediyorum. @GENCERGAMİNG
Knka alırken fiyatına bakmadın mı 🤔

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
Aynı sıkıntıyı yaşadım, en azından 1000 TL iadesi yapılamıyorsa bile yanına hediye olarak ekipman veya ssd koyabilirsiniz.

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka alırken fiyatına bakmadın mı 🤔
mesele eski sistemin stokunun açılıp sonrasında yeni sistemi 1000 lira indirimle satmaları. 500 gb'lik ssd 1tb olacaktı bunu güncellemek yerine yeni sistem paylaşımı yapmışlar ve bununla ilgili bilgi verilmedi. dolayısıyla benim gibi bir çok kişi mağdur oldu..
Mesaj otomatik birleştirildi:

@GENCERGAMİNG bunun için çözüm istiyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
çok şey talep ediyorsun canım

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok şey talep ediyorsun canım
insanlar talep etmeli böyle susup sesinizi çıkarmadığınız sürece bugün 1.000 lira yarın 10.000 lira fazladan ödemek zorunda kalabilirsiniz.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Sistem sayfası silinseydi bu yaşanmazdı. Ben burda art niyet arıyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
mesele eski sistemin stokunun açılıp sonrasında yeni sistemi 1000 lira indirimle satmaları. 500 gb'lik ssd 1tb olacaktı bunu güncellemek yerine yeni sistem paylaşımı yapmışlar ve bununla ilgili bilgi verilmedi. dolayısıyla benim gibi bir çok kişi mağdur oldu..
normalde 1tb olup fiyat 11999tl olacaktı diye biliyorum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Aras Şimşek
Arkadaşlar insan bir bakar aldığı sistemin fiyatına zaten para ödüyorsun 12.5 olma ihtimali nasıl olsun 2 sistemin fiyatı da belli 11.499 11.999 alırken dikkat etmemişsin anladım olan olmuş 12.5'a da iyi bir sistem bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

caredpill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Savaş
Arkadaşlar insan bir bakar aldığı sistemin fiyatına zaten para ödüyorsun 12.5 olma ihtimali nasıl olsun 2 sistemin fiyatı da belli 11.499 11.999 alırken dikkat etmemişsin anladım olan olmuş 12.5'a da iyi bir sistem bence
hocam olan olmuş deyip paraları çöpe mi atalım? indirimli halinin bu olduğunu düşünüyorduk o yüzden bunu satın aldık. meğer indirimli sistemi farklı bir sistem olarak paylaşmışlar. neden? yeni sistem ve link olarak paylaşılacaksa neden eski sistem ve dolayısıyla link silinmedi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık olsun yinede iyi fiyat rahat ol güle güle kullan
teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
Arkadaşım 12.5a kötü demiyoruz, videoyu izlediysen eğer saat 21.00da yine açılacak denildi, zaten zamanla savaşıyoruz ve sistemi güncelleyecekler sanaraktan aldık. Kendiniz yaşasaydınız bu durumu böyle konuşmazdınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,187
Üyeler
167,069
Son üye
fatihizm90
Top Bottom