Neler Yeni

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Arkadaşlar insan bir bakar aldığı sistemin fiyatına zaten para ödüyorsun 12.5 olma ihtimali nasıl olsun 2 sistemin fiyatı da belli 11.499 11.999 alırken dikkat etmemişsin anladım olan olmuş 12.5'a da iyi bir sistem bence
İnsan o kadar acele ediyor ki bakmıyor. İftarı yaparken bir elimde su diğer elimde telefon sipariş ediyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül HOCAM yarın satışta var mı gündüz kesin acaba
Söz senettir böyle gördük.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Yahu adam der okuman yazman yok mu diye saçma bi serzeniş olmuş. :D

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Almasaydın hocam sonuçta kart bilgilerini her şeyi görüyorsun. Bence kullanmak için iyi fiyat al-sat için bilemem. O kadar insan kullanmak için almaya çalışıyor zaten sevineceğin yerde üzülüyorsun. Ha usul bakımından haklısın orası ayrı

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
hocam olan olmuş deyip paraları çöpe mi atalım? indirimli halinin bu olduğunu düşünüyorduk o yüzden bunu satın aldık. meğer indirimli sistemi farklı bir sistem olarak paylaşmışlar. neden? yeni sistem ve link olarak paylaşılacaksa neden eski sistem ve dolayısıyla link silinmedi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim.
tabii ki de çöpe atmayacaksınız ama burada kandırma olayı yok bence çünkü fiyat görünüyor tabi 1k pahalıya almışsınız gerisi gencergaming'de ama 12.5 dan da alsanız cok üzülmeyin diye yazdım ben

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Gayet de okudum da bence asıl, bazı arkadaşların birşeyleri daha dikkatli okuması gerek :D

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Ağlayan tarafı herkes görüyor şuan. Size iyi ağlamalar. Küçük dediğin ''kardeşin''in senin okul hayatın kadar dağlarda intikali var ama sen bilirsin abi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,911
Üyeler
167,571
Son üye
baranman_
Top Bottom