Neler Yeni

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)

Ekler

• WhatsApp Image 2023-02-17 at 15.50.29.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-17 at 15.50.29.jpeg
    325.5 KB · Hit: 220
  • WhatsApp Image 2023-02-17 at 15.50.29 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-17 at 15.50.29 (1).jpeg
    380.3 KB · Hit: 215

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
hayırlı olsun ekipmanlarında sağlam , daha önce o monitörü kullandın mı?
Ben pek sevemedim o yüzden soruyorum.

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun ekipmanlarında sağlam , daha önce o monitörü kullandın mı?
Ben pek sevemedim o yüzden
çok teşekkür ederim aynı markanın 144 hz 24 inç kullanıyordum gayet memnundum bu sefer 165 hz 27 inç satın aldım inşallah üzmez bu da diyeyim

Zechion

80+ Silver
Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)
Hem kardeşinize hem de size hayırlı olsun hocam.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
çok teşekkür ederim aynı markanın 144 hz 24 inç kullanıyordum gayet memnundum bu sefer 165 hz 27 inç satın aldım inşallah üzmez bu da diyeyim
bi yerde deneme şansın olursa farklı modellere bak derim ben. MSİ / Acer / AOC / BenQ / Gigabyte monitör konusunda daha iyi gibi .
bende viewsonic kullandım 2 sene ama bu saydığım monitorlerin görüntüsü daha çok hoşuma gitti.

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Hayırlı olsun hocam. Tek sorun klavye olabilir Ogre kronik bir klavye masa gayet iyi

Zagros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Zagros
Hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza :) Resimde gördüğüm Perfan-120-H soğutucudan memnun musun ?

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza :) Resimde gördüğüm Perfan-120-H soğutucudan memnun musun ?
3600de 30 derece direk farkettirdi öyle söyleyeyim 5600e daha takmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem kardeşinize hem de size hayırlı olsun hocam.
teşekkür ederiz hocam

bi yerde deneme şansın olursa farklı modellere bak derim ben. MSİ / Acer / AOC / BenQ / Gigabyte monitör konusunda daha iyi gibi .
bende viewsonic kullandım 2 sene ama bu saydığım monitorlerin görüntüsü daha çok hoşuma gitti.
Benq internet kafelerde denedim ama belki anlamadığımdan bi fark göremedim ben

Son düzenleme:

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Hayırlı olsun hocam. Tek sorun klavye olabilir Ogre kronik bir klavye masa gayet iyi
teşekkür ederiz internette forumlarda buldum klavyeyi fiyat performans olarak baya kişi övüyordu diye almıştım

kendi kasama taktım direkt 20-30 derece farkettirdi

inşallah daha iyisi senin olur

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
teşekkür ederiz internette forumlarda buldum klavyeyi fiyat performans olarak baya kişi övüyordu diye almıştım

kendi kasama taktım direkt 20-30 derece farkettirdi

inşallah daha iyisi senin olur
biraz da şans işi aslında şans yanınızda olsun diyelim :D

Top Bottom