Teşekkür ederim. Bende aynı sistemi aldım hala bekliyorum. Az önce kargolandıinşallah daha iyisi senin olur
Teşekkür ederim. Bende aynı sistemi aldım hala bekliyorum. Az önce kargolandıinşallah daha iyisi senin olur
kral masayı nerden aldın acaba siyahlıyı memnunmusunKardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)
Normal oAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırmızı ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor çözemedim ne işe yaradığını
inşallah güzel insan daha güzelleri senin olsunHayırlı olsun kardeşim güle güle kullan bize de nasip olur inşallah
Hayirli olsun benimde bugun geldi ama guc kablosu cikmadi icinden sizde cikti mi?Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)
Hayirli olsun benimde bugun geldi ama guc kablosu cikmadi icinden sizde cikti mi?
teşekkür ederiz güç kablosu anakart kutusunun içerisinde oraya bak bizde aradık bulduk
Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederimAllah kaza bela vermesin güle güle kullanın ikinizde
anakart kutusunun içerisinde çıktı bizde bulamadık oraya bakın .dHayirli olsun benimde bugun geldi ama guc kablosu cikmadi icinden sizde cikti mi?
amin inşallah onlara daha güzelleri nasip olurHayırlı olsun kardeşim Allah olmayanlara nasip etsin