Neler Yeni

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

Zagros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Zagros

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)
kral masayı nerden aldın acaba siyahlıyı memnunmusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
LuciFeriaNx
Kardeşiniz sizin gibi bir abisi olduğu için çok şanslı bence. İkinizi de gözlerinizden öpüyorum. Güle güle zevkle oyunlar oynasın kardeşiniz. :)

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
25729643-C597-4B1A-960E-8D1B8B3C2AC3.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmızı ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor çözemedim ne işe yaradığını

Ekler

• 085F93A0-24F3-4559-ADFB-1DB8B6266899.jpeg
    085F93A0-24F3-4559-ADFB-1DB8B6266899.jpeg
    1.5 MB · Hit: 21

Farway

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İlkay Ünal
Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı sağladığı için Abdullaha ve Gençer Gaminge çok teşekkür ederim
(not: masaya laf eden elbet olacaktık L masa yaptıyorum sadece pcden önce gelip sürprizi bozmasını istemedim gelince merak eden olur ile masa ile son halini atabilirim buraya)
Hayirli olsun benimde bugun geldi ama guc kablosu cikmadi icinden sizde cikti mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın ikinizde

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hayırlı olsun kardeşim Allah olmayanlara nasip etsin

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın ikinizde
çok teşekkür ederim

Hayirli olsun benimde bugun geldi ama guc kablosu cikmadi icinden sizde cikti mi?
anakart kutusunun içerisinde çıktı bizde bulamadık oraya bakın .d

Hayırlı olsun kardeşim Allah olmayanlara nasip etsin
amin inşallah onlara daha güzelleri nasip olur

Top Bottom