Donanım Arşivi Forum çok bilinmeyen ilginç bilgiler veriyor.

Herhangi bir konuda ilginç bulduğunuz bir bilgiyi burada paylaşabilirsiniz ilk ben örnek olarak başlayayım;

Satrancın başlangıç pozisyonunda yalnızca 20 tane ilk hamle seçeneği mevcuttur ancak buna rağmen satrançtaki olası oyun sayısı yaklaşık 10^120'dir (Shannon sayısı) Bu sayı, evrendeki atom sayısı olan yaklaşık 10^80'den bile büyüktür.
Atatürk, Cumhuriyet tarihinde resmi olarak dini vaaz vermiş tek Cumhurbaşkanıdır.:peepo2:

kedilerin kafalarına vurmak onların kulaklarında zamanla donan kulak içi sıvısının donmasını engellediği için aslında kediler açısından çok sağlıklıdır. bu yüzden kediler kulakları tam dik olmayan kedilerin kafalarına vurma eylemini sıkça gerçekleştirirler kardom. ama sizde vurun diye demiyorum kedi değilsiniz sonuçta bebeklerin yanaklarına nası tokat atarsanız öyle vurun illa vurmak istiyorsunuzda kulakları dikilince de bırakın fazlası zarar.

kedilerin kafalarına vurmak onların kulaklarında zamanla donan kulak içi sıvısının donmasını engellediği için aslında kediler açısından çok sağlıklıdır. bu yüzden kediler kulakları tam dik olmayan kedilerin kafalarına vurma eylemini sıkça gerçekleştirirler kardom. ama sizde vurun diye demiyorum kedi değilsiniz sonuçta bebeklerin yanaklarına nası tokat atarsanız öyle vurun illa vurmak istiyorsunuzda kulakları dikilince de bırakın fazlası zarar.
Sondaki uyarı satırı olmasa kediye osmanlı tokatıyla girişecek çok kişi tanıyorum bu arada güzel bilgi

Sondaki uyarı satırı olmasa kediye osmanlı tokatıyla girişecek çok kişi tanıyorum bu arada güzel bilgi
ne yazık ki evet kardo bende köyde öğrendim veteriner abi geldiydi o anlatmıştı sonra bana dedi eğer sizin altta gezeni görürsen şöyle şöyle yap diye yoksa bende bilmezdim

şalgam acısı biber gazı özünden elde edilir.

Çok bileni çok si

• Hahaha
Reaksiyonlar: Remi
Erkekte kadın, Kadında erkek hormonları bulunuyor. Bilim bunu kanıtlıyor.

Bu yüzdendir bazen erkeklerin çoğu kendini kadın ve kadınların çoğu kendini erkek gibi hissetmeleri.
Çünkü ilk başta tek vücutlardı ve Tanrılar Ademi ikiye böldüklerinde, iki tarafda da hormonlar kalmış.

Alıntı; Şeytanın saklı gerçekler kitabı.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Forumun bazı moderasyon ekibi bana düşman. O kişiler şu an bunu okuyor

Saöma sapan sebep gösterip, sonra değiştirdikleri için

1000021177.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756