Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hasan344

80+ Gold
Merhaba ben osman 16 yaşındayım elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorum amd ekran kartlarındaki sorunları çözmemle tanınıyorum özellikle watman hatası forumu bilgisayar hakkında bir çok teknik bilgiye sahibim en iyi yapmaya çalışacağım elimden geldiğince tıpkı diğer moderatör olduğum forum gibi
Saygılarımla
Kahkaha`yı basarım PUHHAAHAHAHAHAHAAAAHHA.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Forumumuzda aktifliğin de artmasıyla birlikte artık moderatör sayımızı artırmaya karar verdik. Bununla birlikte gönüllü olarak 2 moderatör alımı daha gerçekleştiriyoruz. Moderatör arkadaşların konu başlıkları düzenlemek, raporları çözümlemek, düzeni sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

16 yaşın üzerinde, yeterli Türkçe dil bilgisine ve VAKTE sahip adaylar arıyoruz. Tabii ki bununla birlikte forumdaki geçmiş davranışları, aktifliği gibi konuların da buradaki önemi büyük.

Başvurunuzu BU GÖNDERİ altında kendinizi kısaca tanıtarak yapabilirsiniz. Uygun görülen arkadaşlarla özel mesaj üzerinden iletişime geçilecektir.

Bu konu altındaki konu dışı mesajlar uyarı almanıza sebep olabilir, lütfen konuyu dağıtmayalım :)
Merhaba adim Alper,16 yaşındayım 11. Sınıf öğrencisiyim okuldan arta kalan vakitlerimde bilgisayar başında oluyorum,müzik dinleyerek forumdaki konuları okumaktan ve yardımcı olmaktan mutlu oluyorum,düzeni bozan ve kurallara uymayanları raporlamayıda ihmal etmiyorum.Forumda hemen hemen hergün aktifim okulda dahi aktif oluyorum teneffüslerde bildirimlere ve konulara göz atıyorum,teknoloji haberlerini ve oyun gelismelerini yakından takip ediyorum ilgi alanım dahilinde oldukları için.İnsanlara yardım etmeyi ve forumda bulunmaktan zevk alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Hasan344

80+ Gold

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kısaca özetlemek gerekirse, adım Eymen 19 yaşındayım home office çalışıyorum ayrı olarak Blockchain ve blockchain alt dalları ile ilgileniyorum. Forumda ilgi gören çoğu konu hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Uygun görülürse işimden dolayı her saat aralığı aktiflik sağlıyabilirim örneğin gece 3, sabah 7, 8 öğlen 1, 2 farketmez. Hitabetime güveniyorum daha önceden de tecrübelerim mevcut.

Dipnot olarak hesabım yeni olarak görünebilir daha önceden şifresini unutmuştum baya aradan sonra tekrar yeni hesap açtım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Merhaba ben Aslan , 19 yaşımdayım forumda genel olarak İnternet Servis Sağlayıcıları ve Hazır Sistem kategorilerinde çok aktif bir bireyim. Bu kategorilere moderatör alımı bulunuyorsa başvuru formum budur.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Merhaba adım Yasin 18 olacam yakında foruma bağımlı oldum sabah akşam forumda takılıyorum açıktan okuyorum yazılım tasarım video edit cad/cam/cnc bunlarla ilgileniyorum sürekli pcdeyim o yüzden pcde değilkende telde oluyorum yine forumda aktif oluyorum diceklerim bu kadar

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben Hamza. 17 yaşındayım. Sık sık girmeye çalışıyorum foruma. Moderatör olmak isterim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Hayda 15.5yaşındayım kabul olur mu bilmem ama denim

Bn şimdilik adımı belirtmek istemiyorum..
15.5 yaşındayım öğrenciyim okul 3de bitiyor kısaca 4/6 saat aktif oluyorum özellikle Intel işlemci ve Asus anakart ları severim
Sevdiğim kız beni s,*klemiyo mod düştü
(Kürşat abiyi desteklerim)

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Olm çok mutlu oldum moderatör alımlarına yaşım yetiyor artık. (Yarışmacı değilim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Merhabalar ben Hakan yaşım 36 daha önce bir çok forumda yöneticilik yaptım. En son yönetici olduğum forumun 15.000 üyesi vardı. (Forumları burada söylemek istemiyorum özel mesaj gelirse paylaşırım)

Forumu ve donanımarşivi kanalını açıldıgından beri keyifle takip ediyorum. Burayı samimi buluyorum.
Elimden geldiği kadar forumda düzeni sağlamaktan sohbet etmekten keyf alıyorum. Olur da forum yönetimi ilgilenirse özel mesajla daha çok bilgi verebilirim.
Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom