Biraz smp tadında olsa iyi olur aslında. Survival yanisürümü değiştirimmi veya harhangi parkur map felan istediniz bir şey varsa
Biraz smp tadında olsa iyi olur aslında. Survival yanisürümü değiştirimmi veya harhangi parkur map felan istediniz bir şey varsa
tamam olurhayır sadece oynamak için server birlikte
onu nasıl yapcam
Aternos da sv nin açılması en fazla 5 dakika sürüyorbirde sunucunun açılması kaç saat sürüyor uzun sürüyo diye biliyorum sıradan dolayı
Bence server hakkında çok bilgin yoksa açma derim başa çıkamazsın. @JATDAV dan yardım alabilirsin belki.hayır sadece oynamak için server birlikte
onu nasıl yapcam
ben bir ara yarım saat bekliyordumAternos da sv nin açılması en fazla 5 dakika sürüyor
acaba şehir mapi kursak ekonomi modu plugini falan kursak rp yapsak nasıl olurçok bilgim yok ben sadece aternostan açtım birlikte oynarız diye felan eğer istediniz sürüm veya map varsa açarım
kesinlikle gelirim o zamanacaba şehir mapi kursak ekonomi modu plugini falan kursak rp yapsak nasıl olur
bende çok iyi olurkesinlikle gelirim o zaman
aga kolay internette var anlatımları onları izle ben bile kuruyodum hiç bilgim olmadanknk plugin kurmayı felan bilmiyom ki