1.17 demiyor. 1.7.10 diyor.daha çıkmadı ki o
Ultra permission ile yapıyordum ben dediğim paralı olan oydu. Fakat en son baktığımda kalkmıştı. Arayüzü efsaneydi yani sunucu yapsam ilk onu para ile alırdım.irossewinner kimdi
Sürüm düşünce sunucu rami azalmıyor mu?isterseniz 1.12 yapim sürümü gelcek varsa kapatim tekrar açım
bilmiyorum kiUltra permission ile yapıyordum ben dediğim paralı olan oydu. Fakat en son baktığımda kalkmıştı. Arayüzü efsaneydi yani sunucu yapsam ilk onu para ile alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürüm düşünce sunucu rami azalmıyor mu?
sürümü değiştirimmi veya harhangi parkur map felan istediniz bir şey varsaÇok kişi olursa girilir. 3-4 kişi pek saracağını sanmıyorum ama. Girecek olan varsa ben varım
Birde madem 7/24 açık olmayacak aternos ile kurma pc den server aç, çok kişi girince chunk'ların yüklenmesinde sorun olabilir.Ultra permission ile yapıyordum ben dediğim paralı olan oydu. Fakat en son baktığımda kalkmıştı. Arayüzü efsaneydi yani sunucu yapsam ilk onu para ile alırdım.
Sürüm düşünce sunucu rami azalmıyor mu?
ben giriyorumÇok kişi olursa girilir. 3-4 kişi pek saracağını sanmıyorum ama. Girecek olan varsa ben varım
aa farketmemişim teşekkürler söylediğin için1.17 demiyor. 1.7.10 diyor.
hocam giriyorum ben ama yetki istterimbilmiyorum ki
sürümü değiştirimmi veya harhangi parkur map felan istediniz bir şey varsa
hayır sadece oynamak için server birlikteben gelicem ne zamana açılır birde sunucu yapıları yapıldı mı mesela lobi gibi?
onu nasıl yapcamBirde madem 7/24 açık olmayacak aternos ile kurma PC den server aç, çok kişi girince chunk'ların yüklenmesinde sorun olabilir.