Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
ismimi dost ayran yapmak istiyorum nedeni kendisini cok sevmem

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
XxSlayerxX yapmak istiyorum çünkü oyunlardaki nickim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Adımı ZenoX yapmak istiyorum 10 ile 01 i gereksiz gördüm bir anda.

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
BaTuHaNK yaparmısınız büyük ve küçük harflere dikkat ederseniz sevinirim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
bostankorkulugi olmasıın istiyorum. bir arkadaş önermişti nedense çok hoşuma gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
ismimin variares d d olmasını isityorum çok sevdiğimden

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Talha AYNACI
Twitter
EvetTarafindan0
Nick'imi Talha''Prav''Aynacı olarak değiştirmek istiyorum.Daha estetik duruyor ve çoğu oyunlarda Nick'im Prav.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Foruma 1 2 kere girer çıkarım diye nickmi hızlıca girdim ama şimdi forumdan çıkamıyorum ismimi "VirtudeN" olarak değiştirirseniz mutlu olurum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
İlk başlarda steam ismimi koymuştum fakat İsmim doğukan millet dalga geçer batı die Bende DoğuamaBatı yapmak istiyorm

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom