Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İsmimin Vortex olmasını istiyorum 𝓥𝓸𝓻𝓽𝓮𝔁 bu şekilde yazarsanız iyi olur

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.

BKbay
isminiz istiyom cünkü kolaylık olsun diye ve aklımda kalsın diye

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
iamkirimli yapmak istiyorum genelde her yerde bunu kullanıyodum

@Mehmet Yılmaz
İsmimin Vortex olmasını istiyorum 𝓥𝓸𝓻𝓽𝓮𝔁 bu şekilde yazarsanız iyi olur
daha önce yazmıştım ama hala değişmedi

Nickimi Karamurselee olarak değiştirmek istiyorum. Foruma sadece bir konu açmak için girmiştim ama forum beni kendine çekti günümün büyük bir kısmı burada geçiyor. Bu yüzden daha güzel bir nick olması açısından Karamurselee istiyorum.
İlginç bir şekilde dolu o nick :D

NİCK DEĞİŞTIRMEK ISTIYORUM YENİ NİCK : " 🆅🅰🆁🅸🅰🆁🅴🆂 🅳 🅳 " OLUCAK
BAYBLADE ÇOK SEVİYORUM HER YERE BU ISIM VE PROFİLİ KOYUYORUM TEŞEKKÜRLER

İsmimin Vartex olmasını istiyorum

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece bir soru sormak için hesap açmıştım forumda kalıcağımı düşünmüyordum random nick yaptım her yerde nickim aynı buradada NhympexS Olarak değişitirilmesini talep ediyorum

"Emre | 16" olmasını istiyorum

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri