Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
İsmimin Vortex olmasını istiyorum 𝓥𝓸𝓻𝓽𝓮𝔁 bu şekilde yazarsanız iyi olur

Bayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.

BKbay
isminiz istiyom cünkü kolaylık olsun diye ve aklımda kalsın diye

4JAVEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
iamkirimli yapmak istiyorum genelde her yerde bunu kullanıyodum

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
@Mehmet Yılmaz
İsmimin Vortex olmasını istiyorum 𝓥𝓸𝓻𝓽𝓮𝔁 bu şekilde yazarsanız iyi olur
daha önce yazmıştım ama hala değişmedi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,809
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nickimi Karamurselee olarak değiştirmek istiyorum. Foruma sadece bir konu açmak için girmiştim ama forum beni kendine çekti günümün büyük bir kısmı burada geçiyor. Bu yüzden daha güzel bir nick olması açısından Karamurselee istiyorum.
İlginç bir şekilde dolu o nick :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,809
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
NİCK DEĞİŞTIRMEK ISTIYORUM YENİ NİCK : " 🆅🅰🆁🅸🅰🆁🅴🆂 🅳 🅳 " OLUCAK
BAYBLADE ÇOK SEVİYORUM HER YERE BU ISIM VE PROFİLİ KOYUYORUM TEŞEKKÜRLER

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,809
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
İsmimin Vartex olmasını istiyorum

Son düzenleme:

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece bir soru sormak için hesap açmıştım forumda kalıcağımı düşünmüyordum random nick yaptım her yerde nickim aynı buradada NhympexS Olarak değişitirilmesini talep ediyorum

Ceon

80+
"Emre | 16" olmasını istiyorum

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom