Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Masmarda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda Kılıçarslan
Hayır, forumda uzun süre aktif olan ve yardımcı olan kişiler alabilecek yani sırf sistem için üye olanlar değil. Belirli bir rütbe üstü alabilecek. Siz alamayacaksınız maalesef.
Kanka bir şey sorucam Abdullah abinin akrabası falan mısın nereden biliyorsun bu kadar

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu olay zaten kesin olur ama sonuçta gerçek forum üyelerine özel olmalı yani öbür türlü de bir anlamı kalmaz ki değil mi?
Yani orası öyle de diğer türlü de ayrımcılık oluyor falan diyenler olacak orası kesin. Belli bir mesaj sayısının üstüne gelirse benim işime gelir 🤗

En İyi Cevap
7
Şuan kesinlikle sistem ihtiyacım yok. MD-2 sistemi kullanıyorum ama yazdıklarınız forum üyelerini ayrıştırıcı ve ötekileştirici cümleler. Bu foruma dün dahi kayıt olan kişi bu forumun üyesidir ve gelecekte belki buradan öğrendiği bilgileri yine diğer forum üyelerine aktaracaktır. Ama siz böyle yaparak o insanların öğrenme hevesini baltalıyorsunuz, lütfen yapmayın.
Bunu ben söylemedim ki!? Abdullah abi söyledi bi konuda gerçek üyelere özel olacağını.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Şuan kesinlikle sistem ihtiyacım yok. MD-2 sistemi kullanıyorum ama yazdıklarınız forum üyelerini ayrıştırıcı ve ötekileştirici cümleler. Bu foruma dün dahi kayıt olan kişi bu forumun üyesidir ve gelecekte belki buradan öğrendiği bilgileri yine diğer forum üyelerine aktaracaktır. Ama siz böyle yaparak o insanların öğrenme hevesini baltalıyorsunuz, lütfen yapmayın.
Çok çok haklısın, sanki yeni katılanlar sistem için katılmış gibi lanse ediyorlar :D saçmalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom