Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Yani en iyi cevaba bakılır herhalde bakılırsa.Gerçek üye mesaj sayısına bakmıyordur umarım
Yani en iyi cevaba bakılır herhalde bakılırsa.Gerçek üye mesaj sayısına bakmıyordur umarım
Veya sistem çıkarır indirim kodu yollarYani en iyi cevaba bakılır herhalde bakılırsa.
Bence öyle olmaz.Yani en iyi cevaba bakılır herhalde bakılırsa.
Birden fazla hesap yasak değil mi?ben eski hesapta silver bunda bronzeum toplarsak altın ediyor bence hak kazanırım sadşlkak
Olabilir de ortada fol yok yumurta yok konu sahibi nerden gördü acaba?Veya sistem çıkarır indirim kodu yollar
Ben 1 kaç güne bronz olurum katılım tarihim 1 yıl neredeyse alırım gibiGerçek üye mesaj sayısına bakmıyordur umarım
Abdullah abi hikayesine attıOlabilir de ortada fol yok yumurta yok konu sahibi nerden gördü acaba?
Anladım o zaman benim haberim yokmuş.Ben 1 kaç güne bronz olurum katılım tarihim 1 yıl neredeyse alırım gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abdullah abi hikayesine attı
MELİH BAK BAK MELİH UÇAĞIN KALKIYOR MELİH - YouTubeben eski hesapta silver bunda bronzeum toplarsak altın ediyor bence hak kazanırım sadşlkak
Ben 1 haftaya platım, o yüzden plat altı olmasın.Gold'un altındakiler sayılmasın (!)
Sen ekran kartını üret, stoğunu açık tut, ben yaparım sistemi.@Abdullah Hacıgül abi ne zaman forum üyelerine özel sistem yaparsın baya bekleyen var burdaki üyelerede değer veriyorsun ama ne zaman gelir
LeBron olmayanlar alınmasınBen 1 haftaya platım, o yüzden plat altı olmasın.