Neler Yeni

Donanım Arşivi G3 ile mining

Ykerem44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Kerem Karakaş
Merhabalar, yakın zamanda donanım arşivi G3 sistemini satın aldım acaba bu sistemde mining yapabilir miyim ? Günlük elektrik tüketimi kaç TL olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Eğer bir günde 24 boyunca yaparsanız 20 TL'ye kadar kazanabiliyorsunuz.(Oyun oynamadan.) 30 günde elektrik faturasını çıkarsak tahmini 500tl kazancın olur. Ama bu dediğim değerleri sürekli yaparsan alırsın. Saati 75 kuruştanda hesaplayabilirsin kazancını. Güzel bir oc ile saat başı 10 kuruş gibi bir harcama olur.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Çoğu havuzun ödeme limiti oldukça yüksek bu yüzden binance kullanmanızı tavsiye ediyorum, birincisi bu.

Buradan hangi coin'in ne kadar getirdiğine, kaç tl elektrik harcadığına, ne kadar MH verdiğine bakabilirsin. Yalnız Ethereum için 27 MH demiş ama 32 alan var.

Ayda 600 TL getirirken 92 TL de elektrik harcaması olur. Oturduğun yerden harçlığın çıkar bir yandan da sistemi yavaş yavaş amorti eder. Tabi bu veriler hiç durmaksızın çalışırsa olur. Yok 2 saat çalıştırım 3 saat oyniyim 4 saat boş dursun öyle yağma yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
da-g3 ün ekran kartı çok çabuk ısınan bir model yükte 70 in altında kullanabilirsen değebilir.

bıraktım

80+ Bronze
Çoğu havuzun ödeme limiti oldukça yüksek bu yüzden binance kullanmanızı tavsiye ediyorum, birincisi bu.

Buradan hangi coin'in ne kadar getirdiğine, kaç TL elektrik harcadığına, ne kadar MH verdiğine bakabilirsin. Yalnız Ethereum için 27 MH demiş ama 32 alan var.

Ayda 600 TL getirirken 92 TL de elektrik harcaması olur. Oturduğun yerden harçlığın çıkar bir yandan da sistemi yavaş yavaş amorti eder. Tabi bu veriler hiç durmaksızın çalışırsa olur. Yok 2 saat çalıştırım 3 saat oyniyim 4 saat boş dursun öyle yağma yok.
ben gtx1660 kullanıyorum sitede binance eth 1.52 dolar kar gözüküyor yapılır mı sence pc ye oturmuyorum 24 saat çalışabilir 1000 tl aylık bir yerden gelirim var burdanda gelse bişeyler yatırım yapablirim diye düşünüyüyorum

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
ben gtx1660 kullanıyorum sitede binance eth 1.52 dolar kar gözüküyor yapılır mı sence pc ye oturmuyorum 24 saat çalışabilir 1000 TL aylık bir yerden gelirim var burdanda gelse bişeyler yatırım yapablirim diye düşünüyüyorum
Yap, düzgün oc ile uv ile güzel oulr.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,058
Üyeler
164,952
Son üye
Emreunal0190
Top Bottom