Bu arada sistemin fiyatı gerçekten çok iyi şuanki piyasaya göre ona sözüm yok. Abdullah abi yine yapmış yapacağını ama olmayınca olmuyor. En ufak bir hobiyi bile yapamaz olduk. İnşallah bu durumdan bir an önce kurtuluruz.Bilmiyorum belki de benim beklentim çok yüksekti ama 6.5k bekliyordum ben. Bilgisayar alamayacağım kesin genel olarak fiyatlara bakarsak. Xbox Series S'i sadece oyun odaklı olduğu için istemiyorum. Çünkü sadece oyun oynayan biri değilim. Garibanın yüzü gülmez arkadaşlar. Son umudum gibi bir şeydi bu sistem. Taksit yaptırıp staj paramla ödeyecektim ne güzel. Neyse artık başka bir sefere
Olmaz ama X.M.P ayarı sıkıntı çıkaraiblir ki bu şans işi.Bu ramlerin olayı ne? Ben standart geleni kullanırım oc falan yapmam benlik bir sorun var mı
%100 gereksiz gerilim LPX çok kullandım kişisel bilgisayarlarımda bile var tek bir kez sorun yaşamadım çok hız aşırtma denemem oldu hep +400mhz çok rahat verdim. Ayrıca AMD'nin basın kitinin içinde de öneri olarak verdiği ramlerdendir.3200 MHz modelin hepsi C-die ibaret. 3000MHz modeli 3200 MHz modelden daha OC potansiyelli.
%100 gereksiz gerilim LPX çok kullandım kişisel bilgisayarlarımda bile var tek bir kez sorun yaşamadım çok hız aşırtma denemem oldu hep +400mhz çok rahat verdim. Ayrıca AMD'nin basın kitinin içinde de öneri olarak verdiği ramlerdendir.
+400MHz verdiniz ya onun CPU-Z sonucunu bizimle paylaşabilir misiniz? Gecikmeleri merak ettim.%100 gereksiz gerilim LPX çok kullandım kişisel bilgisayarlarımda bile var tek bir kez sorun yaşamadım çok hız aşırtma denemem oldu hep +400mhz çok rahat verdim. Ayrıca AMD'nin basın kitinin içinde de öneri olarak verdiği ramlerdendir.
Normalde 5500 tl gibi bir şey bütçem. Ailemden borç alıp anca o kadar zorlayabilirim bütçemi. Dediğin başka biri için çok mantıklı olabilir ama apu sistemin istediğim performansı programlarda veremeyeceği için benim için pek iyi olmaz. Önerin için teşekkürler.Hocam 6.5k bütçeniz varsa series alın yanına apu sistem toplayın.
Neye göreama apu sistemin istediğim performansı programlarda veremeyeceği için benim için pek iyi olmaz.
Yalakalıktan ban yiyecen ha
Yalakalık değil kiYalakalıktan ban yiyecen ha
Hocam Namık Kemalin torunu gibisin, maşallah.Yalakalık değil ki