Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Hocam Allah kaderini ne yazmış öyle, 8 Core 1600 AF, CJR LPX.Lpx bende de var CJR çıktı, Zamanında V4 almıştım.
Hocam Allah kaderini ne yazmış öyle, 8 Core 1600 AF, CJR LPX.Lpx bende de var CJR çıktı, Zamanında V4 almıştım.
Evet almak için bayağı bekledim hayırlı oldu işlemci yüzünden pek oc olmuyor ama gerekte yok böyle güzel xDHocam Allah kaderini ne yazmış öyle, 8 Core 1600 AF, CJR LPX.
BANA "DEDİĞİN GİBİ" MİZAH YAPTIĞI İÇİN BANLANANI GÖSTER
I miss you Down
いただきます
Kachi (Kachi)
"Neden, neden, neden, neden?" derdim
Bedel, bedel, bedel, bedel verdim
Oyum, buyum, şuyum, muyum marka
Oyunu bozan, koyunu sayan lafta
Hatır matır, ketenpereye geldim
Harıl hurul, kekem nereye geldin?
Sözün, mözün, erin güveni olmaz
Asın, kesin, basın, işim olmaz
Woah, woah, nerden? Yükseklerdeyim yine ben, ben
Değişim dolu, yaşasak Ben10, hayatı üstüme fesh ederken hiç poz vermem
Ortama takılırım erkenden, elini tutmam için daha erken
Seni bulmam için zaman vermem, soyadımla sana eşlik etceksem
Lütfen, lütfen, cam bardak olsun lütfen
Alın üstümden lütfen, sen püflesen ben küsmem, ya
"Selam bebek, Çakal ben, hola"
Viski harcamadan içemedim kola
Sordum, "Burcun nedir?", dedi: "Kova"
Diyince duramadım, yanaştım ona
Seni sevmesem maskot ederdim
Kaskodan trafiğe bas gaza geldim
Sana kelebeği gününde verdim
Konmasa üstüne çok laf ederdin
Woah, woah, nerden? Yükseklerdeyim yine ben, ben
Değişim dolu, yaşasak Ben10, hayatı üstüme fesh ederken hiç poz vermem
Ortama takılırım erkenden, elini tutmam için daha erken
Seni bulmam için zaman vermem, soyadımla sana eşlik etceksem
En klişe laf: sevmem ama seversin seversin problem yok.Herkes RAM overclock yapma peşinde koşmuyor. Çip kalitesine bakmayı bırakın artık. Gidip 2400 MHz RAM koymadı, bu kadar RAM'e takılmayın. Herkesin LPX çöp LPX çöp demesi bayıyor artık. İyi ki bi' Ballistix öğrendiniz, iyi ki bi' RAM OC öğrendiniz. RAM OC yapmak istemeyen adama zorla OC yaptırtıyorsunuz. RAM OC yapmayacak adama ucuz ürün önermek yerine gidip pahalı pahalı Ballistix vs. öneriyorsunuz. Bu çok komik bir hareket. Salın işte herkes OC meraklısı değil. Kronik bir sorunu da bulunmuyor. Bu RAM ile zamanında OC rekorları da yapıldı. Dandik bir RAM değil. Eleştirecekseniz daha mantıklı eleştiriler yapın. Bu sistemde kötü bir parça göremiyorum, normalde DA sistemlerini sevmem ama son 4-5 sistemi gayet iyiydi.
Tüh tutmadı.Sürpriz yapacak bence, 5600X-RTX3060Tİ
9000TL
Sevdiğimi belirttim hocam zaten. Son sistemleriniz gayet başarılı.En klişe laf: sevmem ama seversin seversin problem yok.
Sonuçta yinede soğutucu lazım stok soğutucu yetmiyor3600'ün ısınma sebebini 3 yıldır anlayamadıysanız daha tek kelime laf etmeye gerek yok. Kullananlar bilir, boşta bile kafasına göre 1.45V veriyor işlemci kendine. CTR yapar ayar çekersin 1 ay sonra da 200 300 liraya soğutucu alırsın olur biter ne abarttınız bu işi.
@Abdullah Hacıgül@Karl Heinz Schneider olabilir. @SepuLtura -ß- yazdı diye ban yemişti 2 ay.
Bakın kabalaşmak istemiyorum, üstteki yazıyı iyi okuyun. Ek bir cevaba gerek yok.Sonuçta yinede soğutucu lazım stok soğutucu yetmiyor
Baştaki isimin çoklu hesaptan dolayı cezası var zaten.
Baştaki isimin çoklu hesaptan dolayı cezası var zaten.