vonaleee
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 547
inceleme videosunu izlemediniz mi? 70 dereceyi bile görmüyor işlemci....Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
inceleme videosunu izlemediniz mi? 70 dereceyi bile görmüyor işlemci....Kardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
RX6600'ün 7200 TL'ye Satıldığını Düşünürsek , 12-12.5 Civarına Rahat Bir Sistem Yapılırdı Diye Düşünüyorum , Tabi Tamamen Kendi Fikrim , Sisteme Lafım Yok , Yanlış Anlaşılmasın.Açıkçası Bende Beğenmedim , Keşke 2-2.5K daha koyulup 11400f +6600 Sistem Yapılsaydı , Tabi Stok Durumu VS. Nasıldır Bilemem , Ama Bence Böyle Daha Mantıklı Olurdu.
Hocam alın, bunun da incelemesini yaparsınızYemede yanında yat, sırf ekran kartı için bile alasım geldi.
Stok olarak gözükecek mi ? Yani her ekran kartı değiştiğinde görebilecek miyiz?3/400 şansın var![]()
Kredi kartı pert.Hocam alın, bunun da incelemesini yaparsınız![]()
bakalım pusudayımİTX mevzusunu bilmiyorum ama ürünlerin faturası kesilirken rastgele değil içinde olan ürüne göre kesilir.
Onun için eğer iade düşünenler varsa (ki hazır sistemin iadesi var mı bilmiyorum mesafeli satış sözleşmesine bakmak gerekiyor) ürünle gelen faturaya bakarsınız ,sistemin içindeki ürünler çarsaf çarşaf zaten yazıyor .Oradan kendinizce değerlendirmenizi yaparsınız,ister iade eder ister kullanırsınız.
Kişisel düşüncemi soracak olursanız 10k'ya böyle bi sistemi İTX olarak bile toplamak zor ,ikinci el vs diyenler için de ne diyeyim iyi şanslar ,zorlu bir süreç çünkü tek tek parça toplayıp hepsinin sağlam olma ihtimalini bile göz önünde bulundursan bir sürü efor kaybı .Ek olarak zaten o fiyata bile toplayabileceğinizi düşünmüyorum sistemi.
Kısacası alacak kişiler için iyi şanslar ,F/P bir ürün .
Al-sat yapanlar için ise mantıklı olmayan bir ürün.
Kısacası sistem oyunculara gidicek gibi görünüyor.
İyi oyunlar diyip kaçayım : )
İnceleme videosundan daha uzun bir ryzen 5 3600 tecrübem oldu.inceleme videosunu izlemediniz mi? 70 dereceyi bile görmüyor işlemci....
İmkansız %100 yük altında 96 derce görüyor kanalda videosu var ki oyunda %50 yük ya olur ya olmaz. Başarısız bir sistem kurulumu sonrasında tabi 98 derece olurKardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Termal macun yerine nutella sürmediyseniz 98 derece imkansızKardeş bende bu İşlemci vardı. Oyunda 98 derecelerde geziyordu
Bu fiyata 5600x RTX 3060ti aldık biz zamanındaEskiden bu fiyata 5600x-rtx3060 sistem vardı (dart-1)![]()