haro44
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
İşimi şansa bırakmak istemem açıkcası bende ilk öyle düşündüm ama sonra vazgeçtimkanka kalk sabah git al ya istanbulda ankarada yaşıyamıyanlar var onlar webden alsınbende dahil
İşimi şansa bırakmak istemem açıkcası bende ilk öyle düşündüm ama sonra vazgeçtimkanka kalk sabah git al ya istanbulda ankarada yaşıyamıyanlar var onlar webden alsınbende dahil
v4.5 deki sıkıntılar korkutuyorBen şahsen beğenmedim. Alanlar alsın çok iyi fiyatı var. 10400F kullanıp fiyatı daha düşük tutsalar şahsen daha mantıklı olurdu.
Kanka şey bulmuşsun, şeyini arıyonaslında 11000tl altına 3050 li satıldığına şahit olduk 3600 ün fiyat etkisi bence olmuş. 10400F kullanılsa bu sistem 8999TL den satılsa herkes bayram eder.
abi düzelttim ilerde 5600x 3060ti gelse anlamındaBir dakika abim üzerine krem şanti de sıkıyorum.
Onlar her zaman olmaz ben de ilk defa gördüm satılan hazır sistemlerde toplu bi sorun olduğunuAyrıca v4.5 deki sıkıntılar korkutuyor
7 k ya satarsın diğerlerini de 4 e okuttun mu mis gibi 1000 tl karO sistemi alsanız kartı 8500e satamazsınız. Alan olmaz.
bir şey soracam linke tıkladığımda linkin adresi gidiyor default itopya adresi kalıyor sorun olmasınOnlar her zaman olmaz ben de ilk defa gördüm satılan hazır sistemlerde toplu bi sorun olduğunu
İtopya'danarkadaşlar nerden alınacak bilen varmı
Taksit seçenekleri nele ona göre alıcam bilgisi olan var mıSistem çıktı arkadaşlar fiyatı uygun bu bütçede alınabilir.
Video Linki :
Videoyu başlat:arkadaşlar nerden alınacak bilen varmı