Dušan Tadić
80+ Silver
Sistem linki açık dursun, 19.55 gibi f5 basarsınsistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil mi
Sistem linki açık dursun, 19.55 gibi f5 basarsınsistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil mi
Link ya forumdan yada video açıklamasına eklenir zaten oralardan takip et hemen itopya ana sayfasına eklenmeyebilirsistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil mi
sistemi alanlar direk şanslı olacak bence sistemi alsam kafi yaRog gelenler hayattaki tüm şansını kullanmış olur
Dostum hazır sistem işini TR'ye ilk yapan kişi benim, sor sana nasıl olduğunu anlatayım yani dönüpte bir bak bakalım kime ne anlatıyorsun?Bu sistemde rtx 2060 var. Bakıldığı zaman tekli satış fiyatı 8k. Kasa 4.700₺ ye denk geliyor.
Çıkardığın sistemde kasa 3.500₺ ye denk geliyor. Her yerde stokta bulunabilecek bir kasa ile özel çıkan sistem arasında 1.200₺ fark bakıldığında iyi fiyat diyemedim ben.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Link zaten eklenmiş video açıklamasına linke tıkla 19:58 gibi gir F5 atmaya başlasistem webde çıkınca direk anasayfaya düşer değil mi
ya en kötü ben alır sana satarım 10750 ye dert etmesistemi alanlar direk şanslı olacak bence sistemi alsam kafi ya
biraz yanlış yazmıştım düzelttimKetçap ve de mayonezi de eklemeniz önerimdir.
linke tıklayınca anasayfaya atıyordu ondan sordum teşekkür ederimLink zaten eklenmiş video açıklamasına linke tıkla 19:58 gibi gir F5 atmaya başla
o imkansız işte zar zor aldırıyorum zaten 750 fazla verdirememya en kötü ben alır sana satarım 10750 ye dert etme
Yemede yanında yat, sırf ekran kartı için bile alasım geldi.Ben şahsen beğenmedim. Alanlar alsın çok iyi fiyatı var. 10400F kullanıp fiyatı daha düşük tutsalar şahsen daha mantıklı olurdu.
O sistemi alsanız kartı 8500e satamazsınız. Alan olmaz.Bu sistemdeki ekran kartı 8.500₺ ortalama satış fiyatı var.