Neler Yeni

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
bende de aynı sorun var sadece bankadan para çekildi e fatura, siparişlerde gözükmüyor
Vallahi benden de ucret cekti sipariş kısmında gözükmüyor ama benden 59 tl kurulum ucreti 0.35 sistem ucreti cekti ama sistemi siparis ettim

Ekler

• Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    281.3 KB · Hit: 69
  • Screenshot_2023-11-18-18-39-00-357-edit_com.ziraat.ziraatmobil.jpg
    Screenshot_2023-11-18-18-39-00-357-edit_com.ziraat.ziraatmobil.jpg
    113.6 KB · Hit: 68

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Ne yaptın tam senin aradığın sistem gelmiş onaylandı mı ödeme
Mesaj otomatik birleştirildi:

30-35 DK ÖDEME YAPILIYOR'DA BEKLEDİM SMS VS GELMEDİ (ÇÖZÜMÜ ARKADAŞLAR F5 ÇEK DÜZELİR DEDİLER YAPTIM BU SEFER SİSTEM SEPETTEN SİLİNDİ AMA PES ETMEDİM VE GENE SİZ DEĞERLİ FORUM'DAKİLER SAYESİNDE ALABİLDİM🥰

Çözüm: F5 ÇEKTİM SEPETTEKİ ÜRÜN GİTTİ FAKAT SÜREKLİ F5 ÇEKTİM ARA SIRA STOK GELİYORDU TEKRAR ÖDEME EKRANINA GELDİM BU SEFER ÖDEME VS YAPABİLDİM HALIHAZIRDA İTOPYA BUG'A GİRMİŞ TAKSİT SEÇENEĞİ OLMADIĞI İÇİN SMS GELMİYORDU

Alıntıyı görüntüle
.

bende de aynı sorun var sadece bankadan para çekildi e fatura, siparişlerde gözükmüyor
Bayağı kişide oluşmuş bellimi bu sorun bakalım sonuç ne olacak
Bu itopyada normalde de olan bi sıkıntı yoğunluktan değil 15 20dkya düşüyor siparişler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel okan

.

Bu itopyada normalde de olan bi sıkıntı yoğunluktan değil 15 20dkya düşüyor siparişler
5.32 de sipariş vermiştim halen dusmedi benim

.

Konumdaki sorunlari vs yaşadım ama en sonunda almayı başardım sistemi herhangi bir sorun yok şuan diğer arkadaşlara bol şans diliyorum ama itopya buga girmişti odeme sayfasinda taksit simgesi vs olmadığı için kod gelmiyordu bize

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Konumdaki sorunlari vs yaşadım ama en sonunda almayı başardım sistemi herhangi bir sorun yok şuan diğer arkadaşlara bol şans diliyorum ama itopya buga girmişti odeme sayfasinda taksit simgesi vs olmadığı için kod gelmiyordu bize
Ben de aldım kanlı canlı yaşadım tüm süreci :D ho

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Ben Abdullah'ın yerinde olsam bu tarz sistemleri foruma özel yapardım. Forumda hazır sistemin konusunu açıp almak isteyenlerin konuya yazmasını isterdim. 0 mesajlı yeni açılmış hesaplara vermemek kaydı ile 1-2 gün içerisinde forumdaki konuda yorum talep sayısına göre 800 adet oluşturulan indirim kodunu pm ile almak isteyen forum üyelerine gönderirdim. Böylelikle hem kendi forumumdaki insanlara yardım sağlamış olurdum hem forum popülasyonu artırmış olur bir sonraki hazır sistem için yeni üye ve aktiflik sağlamış olurdum. Böylelikle al-satçılar ve donanım arşivini takip etmeyen kişilerin almasının önüne geçmiş olurdum. Mesela ben forum üyesiyim 565 küsür mesajım var aktif şekilde ama diğer üye olmayan kişiler takip etmeyen kişiler alabilirken forum üyesi olarak alamadım. Sadece ben değil binlerce mesaj atmış aktif forum üyeleride alamadı. Ayrıcalık beklerdik. Kendi forumuna ayrıcalık yaptığı içinde yadırganacak değil neticede.

Son düzenleme:

Vaniliant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Yüksek
Bir şeyi alamadığıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim. Yarım saat boyunca mücadele ettim bi sepetimden düşüyor bi geri geliyor bi ödeme sayfasına yaklaşıyorum bi tekrar başa dönüyorum. bu aşırı sancılı süreç benim için hüsranla bitti :D alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Ben Abdullah'ın yerinde olsam bu tarz sistemleri foruma özel yapardım. Forumda hazır sistemin konusunu açıp almak isteyenlerin konuya yazmasını isterdim. 0 mesajlı yeni açılmış hesaplara vermemek kaydı ile 1-2 gün içerisinde forumdaki konuda yorum talep sayısına göre 800 adet oluşturulan indirim kodunu pm ile almak isteyen forum üyelerine gönderirdim. Böylelikle hem kendi forumumdaki insanlara yardım sağlamış olurdum hem forum popülasyonu artırmış olur bir sonraki hazır sistem için yeni üye ve aktiflik sağlamış olurdum. Böylelikle al-satçılar ve donanım arşivini takip etmeyen kişilerin almasının önüne geçmiş olurdum. Mesela ben forum üyesiyim 565 küsür mesajım var aktif şekilde ama diğer üye olmayan kişiler takip etmeyen kişiler alabilirken forum üyesi olarak alamadım. Sadece ben değil binlerce mesaj atmış aktif forum üyeleride alamadı. Ayrıcalık beklerdik. Kendi forumuna ayrıcalık yaptığı içinde yadırganacak değil neticede.
Instagram YouTube kanalındaki takipçiler ne olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Ben Abdullah'ın yerinde olsam bu tarz sistemleri foruma özel yapardım. Forumda hazır sistemin konusunu açıp almak isteyenlerin konuya yazmasını isterdim. 0 mesajlı yeni açılmış hesaplara vermemek kaydı ile 1-2 gün içerisinde forumdaki konuda yorum talep sayısına göre 800 adet oluşturulan indirim kodunu pm ile almak isteyen forum üyelerine gönderirdim. Böylelikle hem kendi forumundaki insanlara yardım sağlamış olur hem forum popülasyonu artar bir sonraki hazır sistem için yeni üyeler gelip foruma üye olup takılabilir. Hem de al-satçılar alamaz bu tarz takipçisi olmayan kişilerin satın almasının önüne geçer. Mesela ben forum üyesiyim 565 küsür mesajım var ama diğer üye olmayan kişiler takip etmeyen kişiler alabilirken forum üyesi olarak alamadım. Sadece ben değil binlerce mesaj atmış aktif üyelerde alamıyor.
reis güzel öneri ama sponsor açısından düşün, adam bu stoğun biteceğinden emin olmalı ve sosyal medya kitlesinden dolayı sponsor oluyor forumdan dolayı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,909
Üyeler
166,645
Son üye
EmirSrky
Top Bottom