Neler Yeni

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

medy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Yeşilyurt
Dün paylaşılan Donanım Arsivi hazır sistemi satın aldım İtopya.com'dan. 9 taksit ile aldığım sistemin ilk taksidi çekildi fakat itopya.com'da siparisimle alakalı herhangi bir şey yazmıyor siparişlerim bölümünde. Her hangi bir e-posta da gelmedi. konuyla alakalı bilginiz var ise benide bilgilendirirmisiniz

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Şunu gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor

Ekler

• IMG_4623.jpeg
    IMG_4623.jpeg
    241.9 KB · Hit: 73
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Uğur ceylan
Geçen yıl yanlış hayırlamıyorsam 8000tl lik 1660 süper li sistem için 1 saat uğraşmıştım ama alamamıştım maalesef . İtopya.com'un serverları sağolsun halen geliştiremediler . Kocaelinde ikamet ediyorum Ankaradaki bir arkadaşımdna rica ettim işleri varmış, sağolsun istanbulda başka bir arkadaş beylikdüzü mağazasında bu soğukta 2.5 saatlik bir bekleyişin ardından benim adıma aldı. Bizi bu uğraşlara sevk edenler utansın ne diyelim .
Not: İmzamda bulunan sistemi 3 ay önce sattım maalesef . Bu sistemin F/P olarak uygun fiyata ve peşin fiyatına 6 taksit olması çok işime yaradı . Teşekkürler Abdullah HACIGÜL , Teşekkürler donanım arşivi ailesi .

Son düzenleme:

medy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Yeşilyurt
45 kişi vardı şuan 10 kişi var bekliyorum

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Müşteri hizmetlerine baglanan varsa bilgi verebilirmi sipariş veripte siparişlerimde gözükmeyenler

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben Abdullah'ın yerinde olsam bu tarz sistemleri foruma özel yapardım. Forumda hazır sistemin konusunu açıp almak isteyenlerin konuya yazmasını isterdim. 0 mesajlı yeni açılmış hesaplara vermemek kaydı ile 1-2 gün içerisinde forumdaki konuda yorum talep sayısına göre 800 adet oluşturulan indirim kodunu pm ile almak isteyen forum üyelerine gönderirdim. Böylelikle hem kendi forumumdaki insanlara yardım sağlamış olurdum hem forum popülasyonu artırmış olur bir sonraki hazır sistem için yeni üye ve aktiflik sağlamış olurdum. Böylelikle al-satçılar ve donanım arşivini takip etmeyen kişilerin almasının önüne geçmiş olurdum. Mesela ben forum üyesiyim 565 küsür mesajım var aktif şekilde ama diğer üye olmayan kişiler takip etmeyen kişiler alabilirken forum üyesi olarak alamadım. Sadece ben değil binlerce mesaj atmış aktif forum üyeleride alamadı. Ayrıcalık beklerdik. Kendi forumuna ayrıcalık yaptığı içinde yadırganacak değil neticede.
Forum özel sistem yapıldı daha önce
Gold üye olman falan lazımdı bir şeyler vardı işte. Hatta konusu açıldığında da çoğu kişi mutluydu yani ben öyle görmüştüm. Bu dediğin olabilir fakat stok az olur

kartalmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
lasel tek
Arkadaşlar ben bağlandım dedikleri şu parayı çektiyse profizyonda değilse dedi bana akşam 6 -7 gibi sipariş ekranına düşer satılmıştır size dedi pc olmazssa maıl atın dedi bize veyahut da ıade vs olursa zaten sizi ararız dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,901
Üyeler
166,645
Son üye
EmirSrky
Top Bottom