arkadaşlar sistemi alcam pususdayım ama stoğu yakalayamadım 2 saatir pc başındayım sizce stok yenilenirmi 2 defa felan yenilendi ama yetişemededim bidaha kaçırmamak için gözümü bile kırpamıyom sizce bidaha yenilenirmi ben sabaha kadar beklicemde )
Yenilenirse fiyatını yükseltip yenilerler.arkadaşlar sistemi alcam pususdayım ama stoğu yakalayamadım 2 saatir pc başındayım sizce stok yenilenirmi 2 defa felan yenilendi ama yetişemededim bidaha kaçırmamak için gözümü bile kırpamıyom sizce bidaha yenilenirmi ben sabaha kadar beklicemde )
inşallah hocam pusudayım bekliyorumSipariş iptal edenler olacaktır hocam az kişi de olsa veya yeniden stoklara gelebilir 10 15 adet daha tabii ki kaldıysa her bir saate bir bakmak gerek
ama çok hızlı bitti yaYenilenirse fiyatını yükseltip yenilerler.
Bunun için insanlar pusuya yatıp bekliyorlar, hayliyle burası Türkiye çünkü.ama çok hızlı bitti ya
teşekkürler hocam bilgi içinDA GT2 Sistem stoklar güncellenecek. Alamayanlar hazır olsun.
Gaming gen tr instangramdan sorduğum soruya "Tekrar eklenecek stoklar ilerleyen saatlerde ya da yarın gün içerisinde kontrol edebilirsiniz." diye cevap yazmış. Son stoklar saat 10 gibi bitmişti. mesajı 11 de yazmışlar. Alamayan arkadaşlar sürekli siteyi güncelleyin.forum.donanimarsivi.com
pusuda kalıcan iptal edebler olabilirarkadaşlar sistemi alcam pususdayım ama stoğu yakalayamadım 2 saatir pc başındayım sizce stok yenilenirmi 2 defa felan yenilendi ama yetişemededim bidaha kaçırmamak için gözümü bile kırpamıyom sizce bidaha yenilenirmi ben sabaha kadar beklicemde )
Neden iptal etsinler kiSipariş iptal edenler olacaktır hocam az kişi de olsa veya yeniden stoklara gelebilir 10 15 adet daha tabii ki kaldıysa her bir saate bir bakmak gerek