bilgisayarı ve işlemciyi bulmanız kolay ama ekran kartınız bulmanız baya sıkıntı başka bir model kullanmanız gerekebilirBu yeni videodaki mini pc yi kendimde toplamak istiyorum ama 2. El sıfır hangi parçalarla kaç tl ye toplanıyor bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Ben de buna bakmıştım tam sağolunhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...ire-rx-6400-4-gb-ekran-karti-1276942154/detay bu ekran kartının gücü 3050den uzak ama oldukça küçük bir model
Başka böyle pc dışı gpu takabileceğim mini pc olarak neler varAynı mini PC'yi bulsanızda ekran kartı bağlantısı için olan dönüştürücüyü bulmanız zor olur. Linkteki gibi dışardan ekran kartı takabileceğiniz modellerde alabilirsiniz. Hem tek PCIe sloyu şartı olmaksızın pinsiz olan tüm ekran kartlarınıda takabiliyorsunuz.
incelemede paylaşmıştım:
![]()
Rehber: Acer Veriton N VN4680GT (N4680GT) (RTX 3050 6GB ile)
Merhaba Değerli Technopat sakinleri, Temmuz'da almış olduğum bu cihaza yakın zamanda ekran kartı taktım ve yüzeysel incelemesini sizle paylaşmaktayım. Cihazda bulunan donanım özellikleri: i5-11400 işlemci 8+8 GB 3200 MT/s RAM (8 GB sonradan eklendi) 512 GB MLD M300 SSD (önceden 256 GB Micron...www.technopat.net
Bildiğim kadarıyla Dell optiplex'in workstation özel modellerinde böyle modül ekleme vardı. Bi ara teknoloji etkinliklerinden birinde sunmuşlardı. Fakat hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Onun haricinde bu şekilde dışardan ekran kartı takılabilen başka bir model yok.Başka böyle pc dışı gpu takabileceğim mini pc olarak neler var
bütçe nedir?Rx 6400?
ekran kartı için bütçeyi sormak istedim aslında, full sistem için konuşursak 20k ya ikinci el kart vs bakmak lazım.20k civarı