Donanım Arşivi Mini PC

D3re

80+
Reaksiyon skoru
51
Bu yeni videodaki mini pc yi kendimde toplamak istiyorum ama 2. El sıfır hangi parçalarla kaç tl ye toplanıyor bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Aynı mini PC'yi bulsanızda ekran kartı bağlantısı için olan dönüştürücüyü bulmanız zor olur. Linkteki gibi dışardan ekran kartı takabileceğiniz modellerde alabilirsiniz. Hem tek PCIe sloyu şartı olmaksızın pinsiz olan tüm ekran kartlarınıda takabiliyorsunuz.
incelemede paylaşmıştım:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ire-rx-6400-4-gb-ekran-karti-1276942154/detay bu ekran kartının gücü 3050den uzak ama oldukça küçük bir model
Ben de buna bakmıştım tam sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı mini PC'yi bulsanızda ekran kartı bağlantısı için olan dönüştürücüyü bulmanız zor olur. Linkteki gibi dışardan ekran kartı takabileceğiniz modellerde alabilirsiniz. Hem tek PCIe sloyu şartı olmaksızın pinsiz olan tüm ekran kartlarınıda takabiliyorsunuz.
incelemede paylaşmıştım:
Başka böyle pc dışı gpu takabileceğim mini pc olarak neler var

Başka böyle pc dışı gpu takabileceğim mini pc olarak neler var
Bildiğim kadarıyla Dell optiplex'in workstation özel modellerinde böyle modül ekleme vardı. Bi ara teknoloji etkinliklerinden birinde sunmuşlardı. Fakat hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Onun haricinde bu şekilde dışardan ekran kartı takılabilen başka bir model yok.

low profile veya tek fanlı kart modellerine bakabilirsin fakat hiçbiri onun kadar olmayacaktır. o kart bildiğin bu iş için üretilmiş gibi düşünebilirsin

low profile veya tek fanlı kart modellerine bakabilirsin fakat hiçbiri onun kadar olmayacaktır. o kart bildiğin bu iş için üretilmiş gibi düşünebilirsin
Rx 6400?

ekran kartı için bütçeyi sormak istedim aslında, full sistem için konuşursak 20k ya ikinci el kart vs bakmak lazım.

bir de ne amaçla kullanacaksın

Geri