AHAHAHAHAHHAHAHA Son Günlelrde Mesaj Bile Yazmıyom Bu Kadar Ve Asıl Mesaj Kasmaya Çalışan Kişiler Belli Boş Yapma Bence Son Konularıma Ve Cevaplarıma Bak İstediğin Gibi Mesaj Kasma Çabam Olsa Zaten 2 Yılda Plat Olmuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
En Büyük Örnek Önünde Mesela Sana Cevap Yazan Mert Efe Kardeşim 5 Ayda 2 K Mesaj Yazmış Ben 2 Yılda 3.6 K Sence Ben Mesaj Mı Kasıyom Mesaj Kasacak Olsam Kendi Konumu Açacağıma Başka Konulara Cevap Yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada Sana 1 Örnek Daha @SadeceBirisi. Adlı Dostum Benle Aynı Yıl Foruma Katılmış 10 K Mesajı Var 2 Yılda Aynen Cengiz Mesaj Kasmaya Çalışıyor Bana Kin Beslemeyin Oğlum Umrumda Değilsiniz Tamam Diyin Geçin Bana Cevap Vermek Zorunda Değilsin Yazma Rahatsız Oluyorsan Ben Buradaki Kimseye Bayılmıyorum 1 Gün Önce Kavga Ettiğim Adamla 1 Gün Sonra Yardım Ediyom Çok Takmayın Böyle Şeyleri Kin Tutmayın Değmez Kardeşim
Bir Ankette Görmüştüm Herhalde 10'dan Fazla Mod Var Forumda Ama Ben Bunlardan Sadece 2 Tanesini Forumda Görüyorum Mehmet Yılmaz Kendisi Mesaj Vb Yazıyor Arada Bide Perfecthshot Bu Modda Arada Konu Açıyor Diğerleri Npc Gibi Neredeyse Ortalıkta Gözükmüyorlar Ne Aktif Oldukları Gözüküyor Ne Konu Açtıkları Yani Sanki Herşeyi Biliyorlar İhtiyaç Duymuyorlar Gibi Çok Garip (Arada B1LO Emree Ve Donanım Fikir'ide Görüyorum Ama Diğerlerini Görmüyom Hiç)