Neler Yeni

Donanım Arşivi Modaratörleri Çok Mu Zeki - Bilgili ?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Bir Ankette Görmüştüm Herhalde 10'dan Fazla Mod Var Forumda Ama Ben Bunlardan Sadece 2 Tanesini Forumda Görüyorum Mehmet Yılmaz Kendisi Mesaj Vb Yazıyor Arada Bide Perfecthshot Bu Modda Arada Konu Açıyor Diğerleri Npc Gibi Neredeyse Ortalıkta Gözükmüyorlar Ne Aktif Oldukları Gözüküyor Ne Konu Açtıkları Yani Sanki Herşeyi Biliyorlar İhtiyaç Duymuyorlar Gibi Çok Garip (Arada B1LO Emree Ve Donanım Fikir'ide Görüyorum Ama Diğerlerini Görmüyom Hiç)
Harbiden böyle yeni farkettim perfecth adamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj kasiyosa sanane

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
otur koltuğa bi düşün ben neden bu kadar boş konular açıyorum diye sadece mesaj kasmak için yapıyon
AHAHAHAHAHHAHAHA Son Günlelrde Mesaj Bile Yazmıyom Bu Kadar Ve Asıl Mesaj Kasmaya Çalışan Kişiler Belli Boş Yapma Bence Son Konularıma Ve Cevaplarıma Bak İstediğin Gibi Mesaj Kasma Çabam Olsa Zaten 2 Yılda Plat Olmuştum :D

burda haklılık bi durum yok aga
En Büyük Örnek Önünde Mesela Sana Cevap Yazan Mert Efe Kardeşim 5 Ayda 2 K Mesaj Yazmış :D Ben 2 Yılda 3.6 K Sence Ben Mesaj Mı Kasıyom Mesaj Kasacak Olsam Kendi Konumu Açacağıma Başka Konulara Cevap Yazarım

AHAHAHAHAHHAHAHA Son Günlelrde Mesaj Bile Yazmıyom Bu Kadar Ve Asıl Mesaj Kasmaya Çalışan Kişiler Belli Boş Yapma Bence Son Konularıma Ve Cevaplarıma Bak İstediğin Gibi Mesaj Kasma Çabam Olsa Zaten 2 Yılda Plat Olmuştum :D

En Büyük Örnek Önünde Mesela Sana Cevap Yazan Mert Efe Kardeşim 5 Ayda 2 K Mesaj Yazmış :D Ben 2 Yılda 3.6 K Sence Ben Mesaj Mı Kasıyom Mesaj Kazacak Olsam Kendi Konumu Açacağıma Başka Konulara Cevap Yazarım
Yada Sana 1 Örnek Daha @SadeceBirisi. Adlı Dostum Benle Aynı Yıl Foruma Katılmış 10 K Mesajı Var 2 Yılda Aynen Cengiz Mesaj Kasmaya Çalışıyor :D Bana Kin Beslemeyin Oğlum Umrumda Değilsiniz Tamam Diyin Geçin Bana Cevap Vermek Zorunda Değilsin Yazma Rahatsız Oluyorsan Ben Buradaki Kimseye Bayılmıyorum 1 Gün Önce Kavga Ettiğim Adamla 1 Gün Sonra Yardım Ediyom Çok Takmayın Böyle Şeyleri Kin Tutmayın Değmez Kardeşim

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,279
İsim
uwu
orda ki sayının ne önemi var ki yani çok gereksiz bir tartışma konusu.

@F4IRFL4Y normal şartlarda ben 2k mesaj bile olmadan bırakırım forumu diye düşünüyordum ama bazı kişiler neredeyse çoğu arkadaşımdan daha samimi ve dürüst ben bu forumda elimden geldiğince insanlara yardımcı oldum , tartıştığım saygısız insan(cıklar) da oldu.
son zamanlarda forumun kitlesi ve asıl kitle forumdan uzaklaştı yani yarın öbür gün bende bırakırım .

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bir Ankette Görmüştüm Herhalde 10'dan Fazla Mod Var Forumda Ama Ben Bunlardan Sadece 2 Tanesini Forumda Görüyorum Mehmet Yılmaz Kendisi Mesaj Vb Yazıyor Arada Bide Perfecthshot Bu Modda Arada Konu Açıyor Diğerleri Npc Gibi Neredeyse Ortalıkta Gözükmüyorlar Ne Aktif Oldukları Gözüküyor Ne Konu Açtıkları Yani Sanki Herşeyi Biliyorlar İhtiyaç Duymuyorlar Gibi Çok Garip (Arada B1LO Emree Ve Donanım Fikir'ide Görüyorum Ama Diğerlerini Görmüyom Hiç)
Zeki değilim ama bilgiliyimdir. :D
Ayrıca evet, moderatörken sabahın 6'sında geceden kalma konulara bakmak o zamanlar sarıyordu.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
orda ki sayının ne önemi var ki yani çok gereksiz bir tartışma konusu.

@F4IRFL4Y normal şartlarda ben 2k mesaj bile olmadan bırakırım forumu diye düşünüyordum ama bazı kişiler neredeyse çoğu arkadaşımdan daha samimi ve dürüst ben bu forumda elimden geldiğince insanlara yardımcı oldum , tartıştığım saygısız insan(cıklar) da oldu.
son zamanlarda forumun kitlesi ve asıl kitle forumdan uzaklaştı yani yarın öbür gün bende bırakırım .
Aga Be Haklısın

Zeki değilim ama bilgiliyimdir. :D
Ayrıca evet, moderatörken sabahın 6'sında geceden kalma konulara bakmak o zamanlar sarıyordu.
Modaratörlükten Neden Ayrıldın Kanka

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Modaratörlükten Neden Ayrıldın Kanka
2020'de foruma katıldığımda birkaç ayda ağ sistemleriyle ilgili kendimi tüketicinin biraz üzeri bir seviyede bilinçlendirmiştim.

Özellikle 2021 başında karantina sürecinde forumda internetle alakalı çok çok fazla konu açılırdı ve yanlış bilgilendirmeler, bilgi ihlalleri zart zurt havada uçuşurdu. Moderasyonda da bu konularda Mehmet Abi dışında çok bilgili yoktu. İlk kategori moderatörü olarak 2021 yazının başında yönetime katıldım. Yaz boyunca tatil beldesinde olmama rağmen başka bir hayatım yokmuş gibi forumdaki internet konularıyla ilgilenirdim, o da benim akılsızlığım. Sırf bu yüzden hala 1-2 ilaç kullanıyorum.

Aylar geçti ilgi alanlarım zamanla değişti, gönüllü yapılan bu işin arkasında da pek bir getiri olmadıkça durulmayacağını kavradım biraz, bir de üstüne sağlam bir projeden yazarlık teklifi gelince ayrıldım.
Ha 2021'in sonlarında karantinanın bitmesi ve haliyle forumdaki internet konuların azalması da etken oldu tabii.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
hayırdır yancısı mısın bu kadar savundun işine bak
senin teknik sorunların var sanırım Krala hadsizlik etme Yoksa gazabını çekersin-Viego.

2020'de foruma katıldığımda birkaç ayda ağ sistemleriyle ilgili kendimi tüketicinin biraz üzeri bir seviyede bilinçlendirmiştim.

Özellikle 2021 başında karantina sürecinde forumda internetle alakalı çok çok fazla konu açılırdı ve yanlış bilgilendirmeler, bilgi ihlalleri zart zurt havada uçuşurdu. Moderasyonda da bu konularda Mehmet Abi dışında çok bilgili yoktu. İlk kategori moderatörü olarak 2021 yazının başında yönetime katıldım. Yaz boyunca tatil beldesinde olmama rağmen başka bir hayatım yokmuş gibi forumdaki internet konularıyla ilgilenirdim, o da benim akılsızlığım. Sırf bu yüzden hala 1-2 ilaç kullanıyorum.

Aylar geçti ilgi alanlarım zamanla değişti, gönüllü yapılan bu işin arkasında da pek bir getiri olmadıkça durulmayacağını kavradım biraz, bir de üstüne sağlam bir projeden yazarlık teklifi gelince ayrıldım.
Ha 2021'in sonlarında karantinanın bitmesi ve haliyle forumdaki internet konuların azalması da etken oldu tabii.
ab türk telekoma felan girseydin keşke xd

• Hahaha
Reaksiyonlar: Alpl

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Top Bottom