Ana Konu Donanım Arşivi Razer indirimi

Fiyatlar harika.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki markayı karşılaştırmaya gerek yok. Razer.
Daha çok müzik dinlemek için alıcam bassları tizleri beni memnun etsin yeter herkes drop plustan çok memnun inşallah onun gibi ses kalitesi vardır.

Fiyatlar harika.

Bu iki markayı karşılaştırmaya gerek yok. Razer.
Gayet güzel kulaklık drop plus marka bazlı bakmayın razer olup çok hayal kırıklığı olan ürünlerde var rampagede daha fazla olabilir fakat bu güzel modeller olmadığı anlamına gelmiyor

Kraken x mi daha iyi bir model kraken mi?

Arkadaşım almayı düşünüyor da itopya indiriminden 500'e kraken alması daha mı iyi olur 150TL farka değer mi?

Daha çok müzik dinlemek için alıcam bassları tizleri beni memnun etsin yeter herkes drop plustan çok memnun inşallah onun gibi ses kalitesi vardır.
İncelemelerde müzik için tavsiye etmiyorlar kraken x i. Bende alıcaktım film ve müzik için ama sonra vazgeçtim, belki yine bu fiyatlarda daha iyi bir kulaklık indirime girer.

Klavye yok :')

Razer Kraken X USB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık​

Kulaklık nasıl ? Almayı düşünüyorum.

Ustalar şimdi ben V2 aldım , fiyat aşırı uygun. Genelde böyle indirimde olan ürünler biraz sorunlu olabiliyor. Problem yaşarsam değişim vb yapabiliriz değil mi ?

Biliyorum teknoloji şans işi genellikle indirimdeki ürünler şaşırtmıyor

Keşke babam almama izin verse 200 tl lik mouseyi kesin alırdım

Ustalar şimdi ben V2 aldım , fiyat aşırı uygun. Genelde böyle indirimde olan ürünler biraz sorunlu olabiliyor. Problem yaşarsam değişim vb yapabiliriz değil mi ?

Biliyorum teknoloji şans işi genellikle indirimdeki ürünler şaşırtmıyor
Sorun falan olmaz ilk 14 gün iade hakkınız var zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Geri