Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ SİSTEM TAVSİYESİ STOKTA SİZCE Alınır mı?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Beyler Bu Stokta kalmamıştı bende bunu bekliyordum ve gerçekten fiyat performans anlamında efsane bir kasa oldugunu farkettim ama yinede forumlarda önerileri tavsiyeleri dinlemek istedim bu arada sistem de kasa değişmiş ama çok güzel bir kasa oldugu belli fiyatıda 1.300 TL ARTIŞ GÖSTERMİŞ SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ACİL CEVAPLARI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER. :)

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Beyler Bu Stokta kalmamıştı bende bunu bekliyordum ve gerçekten fiyat performans anlamında efsane bir kasa oldugunu farkettim ama yinede forumlarda önerileri tavsiyeleri dinlemek istedim bu arada sistem de kasa değişmiş ama çok güzel bir kasa oldugu belli fiyatıda 1.300 TL ARTIŞ GÖSTERMİŞ SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ACİL CEVAPLARI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER. :)
Fiyat tavan olmuş ben olsam almazdım.

Bobo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
A
Alınmaz.
İncehesap taki daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Ünal
Genelde sistemler rağbet gördüğü ve baya bi satış yaptığı için,stokta kalmama fiyatı artma gibi durumlar oluyor.İsteğine ve bütçene uyuyorsa daha fazla beklemeden al bence.

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Dolara göre rtx li sistem gayet güzel bence

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
Hocam dolar yerinde durmuyor ki bu sistemi şuan tek tek toplasan emin ol kafadan 1000tl fazlaya toplarsın. Bence mantıklı alınabilir bir sistem fiyat ürünlere göre normal .

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Paran yetiyorsa al kardeş yarın bunu da bulamazsın alacaksan erteleme derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Fatih ÖKSÜZOĞLU
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Fatih ÖKSÜZOĞLU
ssd silerse adam nereye kuracak oyunları windows u allah aşkına kanka ya :dhjkdshgjkldfjklş
şimdilik eski hdd sine belki su 630 un 480 liği için +500 tl düşüyo ana fiyattan bence ilk alımda cok mantıklı.
100 koyar nvme alır taksitle kişi kendi bilir ben ilk alım için önerdim sadece şahsen ben şimdilik rami bile 8 e cekerek aldım su an cıkmıyodu çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom