NightWish2434
80+ Silver
Çok kazık soruydu bir daha izleyip cevapladım. 3. Dakika
Cevap: red dead redemption 2
Cevap: red dead redemption 2
Son düzenleme:
Umarım kısaltma yazmadınız hocamÇok kazık soruydu bir daha izleyip cevapladım. 3. Dakika
Cevap:doom
ya bilerek yapılmış ya da videoda hata olduğunu düşünüyorum, diğer oyunların fps değerleri gösterilirken rtx 4070 ti sarı renkle gösterilmiş ama rdr2 ye gelince 7900xt sarı ile gösterilmiş
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoda başka 131 fps yazmıyor @Abdullah Hacıgül
evet büyük ihtimalle rdr2 de kartların adını yazarken kaydırma yaşanmış7900xt 131 fps almış soruyu şimdi okudum rtx 4070 ti hiç bir oyunda 131 fps almıyor
Cevap bu galiba kısaltmasını yazmayın demiş çünküya bilerek yapılmış ya da videoda hata olduğunu düşünüyorum, diğer oyunların fps değerleri gösterilirken rtx 4070 ti sarı renkle gösterilmiş ama rdr2 ye gelince 7900xt sarı ile gösterilmiş
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoda başka 131 fps yazmıyor @Abdullah Hacıgül
1dk olmadan Red dead redemption 2 yazdımÇok kazık soruydu bir daha izleyip cevapladım. 3. Dakika
Cevap nasıl doom olabiliyor ?Çok kazık soruydu bir daha izleyip cevapladım. 3. Dakika
ben de bir sürü teknik konuları not aldım ama gidip fps sorduHacı oradan sormaz çok istatistiki bilgi var diye oraları atlaya atlay izledim oradan sormuş Ders çalışır gibi not çıkardım, suprim x rtx 3070ti üzerinde hangi notlarda rgb ışıklandırma var tek tek yazın diye bir soru bekliyordum çünkü bir de elmas kısmı var ondan eleyici bir soru olabilirdi. Neyse kısmet değilmiş zaten soruya da denk gelemedim
her şeyi not alacan bromben de bir sürü teknik konuları not aldım ama gidip fps sordu