Neler Yeni

Yardım Donanım Arşivi Uber Düşük FPS

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ertuğ Oğuz
Dostlar iyi günler Abdullah abinin sistemini almıştım geçen sene özellikler videonun alıtnda yazıyor 1660super ekran kartım var fakat oyunlarda fps olması gerektiğinden daha düşük yani lolde mesela 200fps te düşmüyor başkalarının benim ise 150 120 lerde yani neden böyle bi çözümü varmı hiç format atmadım format gerekirmi yada çözümü bilen varmı? Cs:GO Valorantada aynı şekilde.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
lol oynarken benim de öyle oluyor arada 120-140ları görüyor
1660 super kullanıyorum bu arada

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ertuğ Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lol oynarken benim de öyle oluyor arada 120-140ları görüyor
1660 super kullanıyorum bu arada
hocam rx 570 li sistemde 250 leri alıyordum en kötü 180 di nasıl bu bilgisayarda böyle olabiliyor

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ertuğ Oğuz
200 fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun başında kaç fps alıyorsun lolde?
oda basede ilk başlangıçta
144hz monitör olunca sorun oluyor 120 lerin altına bi düşünce

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostlar iyi günler Abdullah abinin sistemini almıştım geçen sene özellikler videonun alıtnda yazıyor 1660super ekran kartım var fakat oyunlarda fps olması gerektiğinden daha düşük yani lolde mesela 200fps te düşmüyor başkalarının benim ise 150 120 lerde yani neden böyle bi çözümü varmı hiç format atmadım format gerekirmi yada çözümü bilen varmı? Cs:GO Valorantada aynı şekilde.

Sıcaklık değerlerin normal mi? Belki termal macun yenilemesi gerekli. Bilgisayar ısınınca ghz düşüyordur belki. Güç kullanımı performans modunda mı bi de?

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ertuğ Oğuz
Sıcaklık değerlerin normal mi? Belki termal macun yenilemesi gerekli. Bilgisayar ısınınca ghz düşüyordur belki. Güç kullanımı performans modunda mı bi de?
Hocam sıcaklık değerleri yüksek işlemcinin kendine çok voltaj veriyor kafasına göre prime95te 85e kadar çıktı sıcaklık. Oc yapmayı bilmediğim içinde eklemedim volt ayarından anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıcaklık değerleri yüksek işlemcinin kendine çok voltaj veriyor kafasına göre prime95te 85e kadar çıktı sıcaklık. Oc yapmayı bilmediğim içinde eklemedim volt ayarından anlamıyorum.
Anlıyorum ama yani uygularken problem yaşıyorum telaş yapıyorum.

Top Bottom