Neler Yeni

Donanım Arşivi V4 Aldım Pişmanım. (Ama neden?)

MOON_MVR

80+ Bronze
9 Ay öncesine kadar sistem tavsiyeleri sonucunda donanım arlivi v4 almayı uygun gördfüm vede aldım. İlk başlarda pekde ilgimi çekmese cihazın ilk geldiğinde zaten bir kullanıcıya ait olan bir microsoft hesabı ve içersinde bazı yüklü proglramlar gördüm. Önemli saymadım ve kullanmaya devam ettim. Cihaza kurdugum tek şey Discord ve steamdı. Geçenlerde blue stacks için biors dan sanallaştırma tenolojinisi açayım diye girdiğimde karşıma biosa hiç benzemeyen sadece GPU Speed ve CPU Speed vesaire yazan ekranın yarısında olan bir ekran geldi. Ne bir kombinasyon yapılıyor nede bir işlem. F10 Enter dahi çalışmıyor. Zaten ne olursa o biosu denekdikden sonra gerçekleşti diyebilirim. Karşıma gelen tek ekran bu ve cihazda gözle görülür yavaşlama sekansları başladı.
Da sonradan normalde 5 10 saniyede açılan cihazım minimum 20 30 saniyeye kadar uzadı ve süphelenmeye başladım. Diyebilirsiniz bu konunun yeri bumu diye. Evet çünkü sorun tam olarak anakart ve anakartta olan bir sorundur bu diye düşünüyorum.

Lütfen bir yardım edin abdullah abiye ulaşamıyorum hiçbir şekilde sizden yardım almak istiyorum.

Çok yazım yanlışı olabilir klavyem sizinkinden biraz farklı mazur görün.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
hocam formatladınmı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Microsoft hesabı ve içindeki bazı programlar test windows hizmeti varsa o yüzden olabilir. Anakart sorunlu bence, biostan görülüyor

MOON_MVR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır dosyaları yedekliyorum şu an formatlıycam ama format sırasında bir şey olur diye korkuyorum bios da sorun oldugu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft hesabı ve içindeki bazı programlar test windows hizmeti varsa o yüzden olabilir. Anakart sorunlu bence, biostan görülüyor

Anakart da arza oldugunu düşünmüyorum çünkü herşeyin çalıştıgına dair ışık yanıyor bios hatalı kurulmuş diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Top Bottom