Satoru Gojo
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
sansimi ... pch sistemlerini almayi denedim alamamistim bunda bari alayim dedim alamadim
Sanane kardeşimolmaz usta 50 kişi alıcak orada ilk 50de degilsen sıradan cık
TÂBİ EFENDİMAirport avmye stok istiyoruz 50 kişiden fazla kişi bekliyor @Abdullah Hacıgül
bende aynı şeyi yaşadım hocam bu sistemi de kaçırdımsansimi ... pch sistemlerini almayi denedim alamamistim bunda bari alayim dedim alamadim
Doktor sen kaçırmazdın, bu sefer şanssızdın galiba.BNASIL YA YHANGİ TRAYICI
Kardeşim düzgün konus önden 9.sıradayım şuanda gel yanıma istersenSanane kardeşim
ALDIM! 19.01 geçe alabildim. 1 saat boyunca 100 kere sepetime eklemişimdir alamayacağım sandım ama ümit kesilmez dedim ara ara stok veriyorlar şu an durumu bilmiyorumsepetimden gitti ürün ödeme aşamasındaydım site çöktü alamadım![]()
adam şaka gibi imkansızı bile her gördüğümde başarıyor fırsatları hiç kaçırmıyor cidden ben bitti demeden bitmez gibi bir felsefesi varfirefox yükledim ilk 30 dk dan sonra. Firefox la aldım.
Normal. İlk itopya siparişimde bendede ilkbaşta görünmemişti, sonra gözüktü.H.O Bende parayı cekti siparislerimde gözükmüyor normal mi?
Bir bana mı gelmiyor bu stok bir saattir yeniliyorumaldım yine geldi stok
İnşallah,ne zaman gözükmüştü sendeNormal. İlk itopya siparişimde bendede ilkbaşta görünmemişti, sonra gözüktü.