Gerek yok kargocu gelip sizi evde bulamazsa şubeye bırakıyor gidip şubeden alabilirsinDonanım arşivinin cumartesi yayınlıyacağı sistemi alıcam ama ben yaşadığım şehirde değilim ve 2 hafta daha olmucam. Aklıma şöyle bir çözüm geldi. Pc yi arkadaşımın evine göndermek ama aklıma şöyle bir soru takıldı. teslimat adresi yerine arkadaşımın adresini giricem ama fatura adresi bölümüne kendi adresimimi girmeliyim yoksa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı
kendi adresini gir bence fatura yaDonanım arşivinin cumartesi yayınlıyacağı sistemi alıcam ama ben yaşadığım şehirde değilim ve 2 hafta daha olmucam. Aklıma şöyle bir çözüm geldi. Pc yi arkadaşımın evine göndermek ama aklıma şöyle bir soru takıldı. teslimat adresi yerine arkadaşımın adresini giricem ama fatura adresi bölümüne kendi adresimimi girmeliyim yoksa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı
Bide başlığa sorununu yaz "lütfen yardim edin waaaa" degilDonanım arşivinin cumartesi yayınlıyacağı sistemi alıcam ama ben yaşadığım şehirde değilim ve 2 hafta daha olmucam. Aklıma şöyle bir çözüm geldi. Pc yi arkadaşımın evine göndermek ama aklıma şöyle bir soru takıldı. teslimat adresi yerine arkadaşımın adresini giricem ama fatura adresi bölümüne kendi adresimimi girmeliyim yoksa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı
Aklıma gelmedi nasıl yazabileceğim çok uzun olduğundanbaşlığa sorununu yazman gerekiyor.