Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Sistem Alacağım Ancak Sorunum Var

AliEnes_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali Enes Tütüncübaşı
sa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı

Son düzenleme:

Microsoft

80+ Bronze
Donanım arşivinin cumartesi yayınlıyacağı sistemi alıcam ama ben yaşadığım şehirde değilim ve 2 hafta daha olmucam. Aklıma şöyle bir çözüm geldi. Pc yi arkadaşımın evine göndermek ama aklıma şöyle bir soru takıldı. teslimat adresi yerine arkadaşımın adresini giricem ama fatura adresi bölümüne kendi adresimimi girmeliyim yoksa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı
Gerek yok kargocu gelip sizi evde bulamazsa şubeye bırakıyor gidip şubeden alabilirsin

XenoVoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Furkan Koyuncular
Donanım arşivinin cumartesi yayınlıyacağı sistemi alıcam ama ben yaşadığım şehirde değilim ve 2 hafta daha olmucam. Aklıma şöyle bir çözüm geldi. Pc yi arkadaşımın evine göndermek ama aklıma şöyle bir soru takıldı. teslimat adresi yerine arkadaşımın adresini giricem ama fatura adresi bölümüne kendi adresimimi girmeliyim yoksa arkadaşımın adresini girsem sorun olmazmı
kendi adresini gir bence fatura ya

Microsoft

80+ Bronze
Bide başlığa sorununu yaz "lütfen yardim edin waaaa" degil

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
başlığa sorununu yazman gerekiyor.

Top Bottom