Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Sistem alınır mı??

LazyClub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza US
Dolar düşse bile Hiçbir sistem fiyatı düşmez :d

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Sizce Donanım Arşivinin yeni sistemi alınır mı?.Ben ilk başta 850 Dolar diyince üzüldüm ama videoya girdim bence alınır,Sistem Fiyatına göre efsane.Dolar 6 tl ye düştüğü anda 5000 altınada iner.Sizinde düşüncelerinizi bekliyorum.
Ozamana kadar kalirsa tabi [emoji23]

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
RX 5700 olan sistem daha iyiydi bence ince hesapta şuan 7000 TL ye satıliyor ram ve kasa farklı ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Şahsi fikrim bilgisayar satan şirketler doların yükselmesi ile anlık zamlar yaparken düştüğü zaman indirim maalesef yapmıyor. İndirim için hatrı sayılır bir düşüş anlaşma olması gerektiğini düşünüyorum. 5300 lük sistemi kaçırdığım için üzgündüm fakat bu sistemi yüksek ihtimalle ilk alan 5 kişi içindeyim. Tamamen sana kalan bir durum eğer almak istiyorsan al ama dolar 6 bandında olduğu vakit bile bu sistem min 5500 5400 civarına iner düşüncesindeyim. İyi günler dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyln Han
Sizce Donanım Arşivinin yeni sistemi alınır mı?.Ben ilk başta 850 Dolar diyince üzüldüm ama videoya girdim bence alınır,Sistem Fiyatına göre efsane.Dolar 6 tl ye düştüğü anda 5000 altınada iner.Sizinde düşüncelerinizi bekliyorum.
eğer bütçen varsa kaçırma bence doların düşmesini falan bekleme

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Dolar düşene kadar bu sistem eskir zaten normal olarak ta fiyat düşer. Beklediğinde hep yenisi çıkar. Bu sefer yenisi olsun dersin . Az düşsün dersin bunlar kısır döngü. Sen 300 lira için 3 ay bekliceksin ben böyle sistemde 3 ay fazla oynayacağım. Aylık 100 lira bu sistemle oynamak güzel bence

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Dolar düşene kadar bu sistem eskir zaten normal olarak ta fiyat düşer. Beklediğinde hep yenisi çıkar. Bu sefer yenisi olsun dersin . Az düşsün dersin bunlar kısır döngü. Sen 300 lira için 3 ay bekliceksin ben böyle sistemde 3 ay fazla oynayacağım. Aylık 100 lira bu sistemle oynamak güzel bence
Kanka zaten ben öğrenciyim ailem yazın Lgs hediyesi olarak alıcak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten bekliyeceğim.

Top Bottom