Waxen
80+ Silver
Dahası
İnce hesaptan satılıyor haberiniz olsun.
kafamda deli sorularSitede bu ekran kartıyla birlikte en az 600w güç kaynağı kullanın diyor ama kasanın içinde 550w güç kaynağı var!
zannetmiyorumArkadaşlar sistemi satın aldm ama sipariş detaylarında mouse görünüyor ama Wraith Prism görünmüyor sıkıntı cıkarmı ? gelirmi wraith prism
250 var stok var demıstı, video 5dk olmustu yayınlanalı ben sipariş verdm hem mouse da gorunuyor umarım gelır ya 250 stokun 5dkda bittigini dusunmuyorumkafamda deli sorular
Mesaj otomatik birleştirildi:
zannetmiyorum
işlemci gördüğüm kadarıyla fansız versiyon, stoklarda kalan rgb soğutucuyu hediye veriyorlar. Yani ilk 250 içindeysen kesinlikle videoda ki soğutucu ile gelecektir.250 var stok var demıstı, video 5dk olmustu yayınlanalı ben sipariş verdm hem mouse da gorunuyor umarım gelır ya 250 stokun 5dkda bittigini dusunmuyorum
Yoğun kullanımdan site yavaşlamıştır.Yav alamıyorum arkadaş bu bir işaretmi sürekli hata veriyor uygulamadan da siteden de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim gibi sorun yaşayan varmı incehesap ta mobilden almaya çalışıyorum sürekli hata veriyor
ben aldım sorun yoktu duzelır beklersen bence sımdıden hayırlı olsun sanadaYoğun kullanımdan site yavaşlamıştır.
Yarın verilir bence ya bende aldım ama inşallah yarın verilir kargoyaAldım bakalım hayırlısı 10 gün kargo inş 9. Gün gelmez
Bende aldım bende içindeyimdir inşallah 17.00 da yayınlandı 17.37 de özelleştirerek aldım sistemiişlemci gördüğüm kadarıyla fansız versiyon, stoklarda kalan rgb soğutucuyu hediye veriyorlar. Yani ilk 250 içindeysen kesinlikle videoda ki soğutucu ile gelecektir.